2777
2789
عنوان

بعد ده سال طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5070 بازدید | 83 پست
خودش داده من مهریه نمیخام گفت توافقی برو 🥺

چرا نمی خوای وقتی می خواد طلاق بده بزار حق و حقوقتو بده. 

تو دادگاه بگو من می خوام زندگی کنم. چرا باید زندگیتو بزاری برای بکی دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا نمی خوای وقتی می خواد طلاق بده بزار حق و حقوقتو بده. تو دادگاه بگو من می خوام زندگی کنم. چرا بای ...

من تازگیا بچمو از دست دادم افسرده شدم بچمو از دست دادم از اونوقت گفت طلاق هی گفت نمیخامت یا جدا شو یا میزارمت میرم مجبور شی غیابی بگیری انقد غم از دست دادن بچم برام سنگین بود ک حوصله دعوا ندارم من بچهام سقط میشن نمیتونم نگهشون دارم 😭😭😭فکر کردم برا این میخاد جدا شه گفتم حق داره پدر شه هر چند میگه بخاطر بچه نیست و نمیخامت 

من تازگیا بچمو از دست دادم افسرده شدم بچمو از دست دادم از اونوقت گفت طلاق هی گفت نمیخامت یا جدا شو ی ...

عزیزم خیلی سخته منم شوهرم همین کار رو با من کرد. خدا رو شکر کن که بدون بچه جدا میشی. من دو تا بچه دارم. موندم نه می تونم بچه ها مو تنها بزرگ کنم نه دست پدرشون بدم. بچه هامم بچه ی طلاق میشن. 

عزیزم خیلی سخته منم شوهرم همین کار رو با من کرد. خدا رو شکر کن که بدون بچه جدا میشی. من دو تا بچه دا ...

اره خودمم میگم شاید بخاطر همین خدا بهم بچه نداد ولی دوسش دارم خیلی سختمه اصلا دلم ب رفتن نیست حسمیکنم بعدها خیلی پشیمون شم شمام الان داری جدا میشی 🥺

اره خودمم میگم شاید بخاطر همین خدا بهم بچه نداد ولی دوسش دارم خیلی سختمه اصلا دلم ب رفتن نیست حسمیکن ...

بله شوهر منم از خونه بیرونم کرد من تلاش خودمو همه جوره کردم. هنوزم درخواست ندادم یک و نیم ساله با بچه هام خونه ی پدرم هستم. شوهرم میگه دیگه نمی خواد زندگی کنه

من تازگیا بچمو از دست دادم افسرده شدم بچمو از دست دادم از اونوقت گفت طلاق هی گفت نمیخامت یا جدا شو ی ...

سلام گلم شما بخاطر سقط هاتون ازمایشهای دکتر فروتن یا عارفی یا رزاقی داده بودین و ببینین چه دارویی باید استفاده میکردین ؟‌ عکس رنگی از دحم و اینا انداخته بودین؟

[QUOTE=377250586]اره خودمم میگم شاید بخاطر همین خدا بهم بچه نداد ولی دوسش دارم خیلی سختمه اصلا دلم ب رفتن نیست حسمیکن ...[/QUOTEالان شما احساسی داری عمل می کنی. اگر حتی دوستش هم داشته باشی اون باید برای خراب کردن زندگی شما تاوان بده. شما بعد از طلاق احتیاج به حمایت و پول برای گذران زندگی دارید. به هیچ عنوان از حقتون نگذرید. حداقل فقط بخشی از مهریه رو ببخشید و بقیه شو بگیرید و توافق کنید برای طلاق

یاسی جانم

عزیزم

تو خیلی قوی هستی

من بهت تبریک میگم از این آدم خائن جسارت داشتی و طلاق گرفتی

مبارک باشه

بهت قووول میدم یه شوهر خارجی خوب پیدات کنه و بچه دارم میشی

من بهتتت قوووول میدم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

یاسی جون نخواستم اونجا بنویسم ولی منم با نظر مرمری موافقم تا اونجایی که میدونم خیلی قوی هستی ماشاالله .طبیعی هم هست الان حالت خوب نباشه به مرور مطمئنم اونقدر حالت خوب میشه و شوهرسابقتو جوری فراموش میکنی که انگار اصلا وجود نداشته...برگرد همون کشوری که مهاجرت کردی و فقط و فقط فکر پیشرفت خودت باش تو تنهایی تونستی مهاجرت کنی از پس بقیه کارا هم بر میای مطمئن باش..‌..

اون آقا هم بسپار به خدا 

خدا جواب تلاش هات رو میده عزیزم 🌺

منتظر روزی هستم که تاپیک بزنی و بگی به اهدافت رسیدی .

ندیدمت ولی حسم بهت خیلی خوبه .

یادت نره تو خیلی شجاع هستی که نموندی بخوای این حقارت رو تحمل کنی

بله شوهر منم از خونه بیرونم کرد من تلاش خودمو همه جوره کردم. هنوزم درخواست ندادم یک و نیم ساله با بچ ...

ای بابا تو این یکسال کوتاه نیومده خدا کمکت کنه میخاد کاری کنه ب زور طلاق بچیری چه صبری داری یه سال و نیم بلا تکلیف موندی باهات اصلا حرف میزنه؟ من برا همین راضی شدم دنبالش رفتم توافقی میگه ولت میکنم میرم الانم هنوز خونشم باهام حرف میزنه اما میگه نمیخامت دیگه ک وکیلم فرستاده برا طلاق هی هم میگه نمیخای بری صبی نیست از خاب بیدار نشم بگه بیا ببرمت خونه مامانت 🥺

سلام گلم شما بخاطر سقط هاتون ازمایشهای دکتر فروتن یا عارفی یا رزاقی داده بودین و ببینین چه دارویی با ...

سلام عزیز من برام سقط نیست ازمایش ایمنی هم دادم یه کوچولو مشکل ایمنی دارم اما ب اون مربوط نیست من تو ماها بالا زودرس میشم مشکل نارسایی دارم 

ای بابا تو این یکسال کوتاه نیومده خدا کمکت کنه میخاد کاری کنه ب زور طلاق بچیری چه صبری داری یه سال و ...

نه چند وقت یکبار زنگ می زنه بیا اثاثیه تو ببر منم نفهمیدم چی شد چرا یه دفعه زد زیر همه چی من موندم با دو تا بچه. به خاژر بچه هام اقلا از دلم نمیاد برم درخواست طلاق بدم. ولی خوب ابنجوری هم فایده ای نداره اگر می خواست تا حالا کاری کرده لود اتفاقا الان راحت ترم هست زن و بچه از سرش افتاده

نه چند وقت یکبار زنگ می زنه بیا اثاثیه تو ببر منم نفهمیدم چی شد چرا یه دفعه زد زیر همه چی من موندم ب ...

اره خب میخاست تا الان کاری میکرد شوهر منم تصمیمش جدیه اما من دوسش دارم دارم دیونه میشم هر چقدر میگه برو نمیرم بابام هی زنگ میزنه بیا بهونه میارم نمیرم نمیدونم چطوری برم دارم روانی میشم