2777
2789
عنوان

باورتون میشه تاخالا هتل پنج ستاره نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2934 بازدید | 140 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قربونت برم من عزیزم مرسی بابت آرزوی قشنگت

بوس بهت😘💕

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
باورت میشه با کلاس ترین ماشینی که تو زندگیم سوار شدم دنا بوده اونم فقط ی بار کافه نرفتم ، مسافرت نمی ...

منم اچ سی کراس و پروتون برلیانس سوار شدم اسنپ بود 😁 

تاکسی‌های کیش هم همه مدل بالا هستن اونجا سوار شدیم

کافه هم چیزی نیست برو کافه اطراف انقلاب هم کیفیت هم قیمت مناسب داره کم کم دستت میاد تو مخارج گنجانده میشه 

چقدر تاپیک بامزه بود برام دروغ دلنگا عالی بودشاسی من عاشق هتلم تو تهران خدود ده سال تو هتلا کار کرد ...

احسنت به شما 

منم زیاد شنیدم میگن با یه بلیط قرار میشه از آلمان رفت اتریش ، ایتالیا ، سوئیس 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
احسنت به شما منم زیاد شنیدم میگن با یه بلیط قرار میشه از آلمان رفت اتریش ، ایتالیا ، سوئیس

مسیر قطاری خودش اینقدر زیباست که‌کم پیش میاد طرف هوایی بره. گرچه فرودگاهاشون هم‌خودش سانتر گردشه از بس جذابه ارزش گردش چندساعته و خرید توش خیلی خیلی هست

مسیر قطاری خودش اینقدر زیباست که‌کم پیش میاد طرف هوایی بره. گرچه فرودگاهاشون هم‌خودش سانتر گردشه از ...

به به من آرزومه برم سوئیس 

قطار گردشگری سوار شم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
اروپاهمینه شمااز ایتالیا به هرکشوردیگه بخوای بری مثل اینکه ازاصفهان بخوای بری تهران بلیط میخری میری

بله همینطوره 

سفر خارجه برای ما ایرانیا عین ارزوعه ولی خارج اینطوری نیس

اگه خدا بخواد میشه 😍😘