2777
2789

من دارم کار میکنم همزمان با پارتنرم ...

مامانم میگه اشتباه میکنی مرد زندگیت باید برات تلاش کنه تا آخر عمرشم اونه که باید همه چیو به گردن بگیره 

از اون طرف میگم پسرا تو این دوره زمونه تکی میخوان دقیقا به چی برسن ؟؟؟ حداقل ی زندگی نرمال داشته باشم بعد ازدواج 

اما مامانم میگه خرج کن به خودت برس بینی تو عمل کن ، ارشد ثبت نام کن ، بپوش بگرد فلان 

حالا موندم چیکار کنم ؟! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس انداز کن اگ یوقت خونه ای ماشینی خواستین بخرین بده ب نام خودت کن

اره چون هنوز رسمی نشدیم میگم جم جور کنم بعد ک حالا رسمی شد ماشینم بگیرم به نام خودم باشه ...

بنظر من برا خودت جمع کن

از الان داری خودتو معامله میکنی در قبال پول 

فردا نمیزاره از پول خودت برا خودت خرج کنی و... و هیچ شایدم قدرتو ندونه، من کلی تلاش کردم برا زندگیم بعد ازدواج ،اما شد وظیفهههه فکر کن این همه کمک خالش بودم اما نمیزاره ۵۰۰تومن به پدر و مادرم کمک کنه ولی خودش به بهونه های مختلف که قرًه بعدا میدن میده و خبری از قرض نمیشه

اره چون هنوز رسمی نشدیم میگم جم جور کنم بعد ک حالا رسمی شد ماشینم بگیرم به نام خودم باشه ...

افرین اینکارو کن... ولی وقتی ازدواج کردین بحثش فرق میکنه.دوتاتون برای زندگیتون تلاش میکنین

شما کار کن برای خودت!

پول درآر برای خودت!برو طلا بخر 

میتونی به همسرت کمک کنی اما زمانی که به درجه ای از اعتماد بهش رسیده باشی که بدونی ۱۰ برابرشو برات جبران میکنه!

تازه کمک کردنتم نباید مثل کمک کردن یه پدر به بچه اش باشه

جوری نباشه که پارتنرتون حتی خرج های روزمره تون رو هم بندازه گردن خودش

شما پس انداز کن ، زیر یه سقف رفتید خواستید مثلا خونه بخرید ، پولتو بده ولی سند اون خونه یا .. بنام جفتتون باشه

بنظرم خودت هم برو سرکار یه کار خوب که مناسب شخصیتت باشه و کمک خرج شوهرت باش اگه خودت دوست داشته باشی اما به شرطی که شوهرت آدم با وفایی باشه و  تصمیم بگیرین باهم زندگی تون رو بسازین .

بنظر من برا خودت جمع کناز الان داری خودتو معامله میکنی در قبال پول فردا نمیزاره از پول خودت برا خودت ...

اتفاقا مادرمم مثل شما دقیقا برا همینه زورم می‌کنه میگه مرد قدردان نیست لیاقت نداره کم بخوری کم بپوشی بهتر از اینکه کمکش باشی فردا تو زندگی چهار تا حرفم بارت کنه بسوزی 🥺