2777
2789
عنوان

چقد باید یکی نفهم باشه بیاین

570 بازدید | 27 پست

تازه 5 ماهه ازدواج دوم کردم خانوادم چون کبریتم ندادن شوهرمم وسایلاش درحد دانشجویی داره داریم زندگیم میکنیم  حالا ک عیده پسر خالم دختر خالم هام زنگیدن میایم گفم مناسب نیس صبر کنید من وسایل شوهرم بخره خونه بگیره بعد.  قهر ک ن خونه نمیزاری پس توام نیا خونمون

مامانم چیزی نداد گف نداریم کلی قرص داریم منم چون خیلی وقت بود طلاق کرفته بودم جهاز ندارم پس اندازم ندارم بخرم شوهرم گف میخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن یه وقت اعصاب شوهرت و خودت رو به خاطر فامیل بهم نزنی ایشالله این ازدواجت پر از خیر و برکت باشه،شما الان یه قصر طلا هم بهشون نشون میدادی یه حرفی برات درمیاوردن فامیل بی ارزش تر از این حرفاس

حالا مهمون که نمی‌خواست وسایل خونه رو ببینه میخواست خودشو ببینه همون هارو یکم جمع و جور میکردی میگفتی بیان. 

یادمه چند سال پیش خونه یه تازه عروسی رفتیم که هم مستاجری بود هم داخل یک اتاقش حتی موکت هم نبود کارتون گذاشته بود الان همه چی داره.عروس باید هنر جهاز درس کردن داشته باشه