2777
2789

دوست پسرم با من قهر کرده چون چند دفعه فقط یه صبح بخیر گفتم دیگه تا فرداش پیام نمیدادم

فرداش براش ویس فرستادم با یه عالمه مهربونی بهشم گفتم انتن نداشتم حتی گفتم دلمم تنگ شده برات بعد اون ویسمو اصلا سین نزد فرداش دوبار بهش پیام دادم بازم سین نکرد چیزی نگفت فرداش بازم صبح گفتم اخه چرا جوابمو نمیدی اصلا بعدم شبشم گفتم میبینی از بالای گوشیت و جواب نمیدی باشه عزیزم راحت باش

۴بار پیام دادم سین نکرد اخرم اینجوری گفتم باشه عزبزم راحت باش به نظرتون حرفم بد بود؟یعنی چی منظوری بهش میرسونه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من جات بودم تا الان حالم از اون طرف بهم خورده بود.البته بستگی داره قبلش دعواتون شده یا نه سره چی باه ...

این حرفم که گفتم باشه عزیزم راحت باش چه منظوری بهش میرسونه به نظرت؟

اینکه بهش گفتم باشه عزیزم راحت باش حرف بدی بود؟به نظرت چه منظوری داره این حرف

چیزی نمیگفتی بهتر بود

وقتی میگی راحت باش،یعنی خودت اینطرف داری از جواب ندادنش حرص میخوری

خدایا به دلم آرامش بده
این حرفم که گفتم باشه عزیزم راحت باش چه منظوری بهش میرسونه به نظرت؟

چه منظوری؟خیلی مهربونانه بود😂اگه قهرتون تقصیر تو نبود قهر کن تا مرز کات کردن پیش برو .قشنگ اصلا دگ نه بهش پیام بده نه پیامشو سین کن نه هیچی .یه مدت بذار به غلط کردن بیوفته