2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یکباررفتیم سفر ونگفتیم. خاهرشوهرم هرچی فش بو نثارم کرد. فشها. حتی باسیلی زد توگو خودم وبجه دوساله ...

وا چرا خواهرشورت مشگل روانی داره مگه 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
نه خداشاهده منظورم اویزون بودن نبود فک کن مثلا دیروز بچه شو مادرم نگه داشته منم دیدمشون سلام ملیک و ...

چرا بی معرفتی؟ بعضی ها مدلشونه و برنامه های زندگیشونو به کسی نمی‌گن و البته خیلی ها هم اعتقاد دارن اگه بگن گره میفته تو کارشون

توقع از زنداداش نداشته باش مرد هم تابع زنشه بخاد بگه اگه زنش نخاد نمیگه

وقتی داداشم ازدواج کرده یعنی خودش یه خانواده مستقل داره و دیگ جاش نیست بیاد از منو مامانم اجازه بگیره نهایتش یه اطلاع میده اطلاع نده هم به ما مربوط نیست 

لایک نکن خواهر منننن  
نه خداشاهده منظورم اویزون بودن نبود فک کن مثلا دیروز بچه شو مادرم نگه داشته منم دیدمشون سلام ملیک و ...

دقیقا مثل داداش و زن داداش من..مثلا میگفتن داریم میریم خرید یهو از مشهد یا شمال سردرمیاوردن..بماند که بعضی عروسا خانواده شوهرو به خاطر تربیت خانوادگیشون دشمن می‌دونن یا میگن بهتره نگیم از خوشیامون وگرنه چشم میخوریم.

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.
وا چرا خواهرشورت مشگل روانی داره مگه

یعنی یه بلاهایی سرم اورد میترسم بگم شناسایی بشم به هیچکس هم نمتونم بگم. تو این دل وامونده ام میمونه تاقیامت

همه آقایون بارداری  که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏💣