2777
2789
عنوان

متاهلای سفید و توپر بیاین🙋🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 50 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😐چ بیخوده سوالتچ ربطی داره خانم

میگن که سفید پوستا میل جنسیشون کمه

میخوام بدونم این کم منظورش در ماه یه باره مثلا یا هفته ای یکی دوبار هم جزو اینا حساب میشه

چون گرمارو شنیدم که مثلا بیشتر ازین تعداده

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

سرد مزاج هفته ای یکبار هم داشته باشه زیاد هم هست حالا میخوای هفته ای چند بار داشته باشه ؟!

خب من چمیدونم

پرسیدم ببینم چجوریه

یکبار هم جزو سوالم حساب میشه دیگع😂

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

ببین علاوه بر این ها به حال روحی،مقدار محبت،آب و هوا،تغذیه

مصرف سیگار و الکل و دارو،سن و خیلی چیزها بستگی داره 

اصلا نمیشه مقایسه کرد

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
میل جنسی خودتون بر مبنای نی نی سایت می سنجید واقعا که بعد میگن چر اقایون درخواست میدن

میتونین نظر ندین

من هم اقا بهم درخواست نداده ، داده باشه هم قبول نمیکنم😊

خیلی سادس 

میگن که سفید پوستا میل جنسیشون کمهمیخوام بدونم این کم منظورش در ماه یه باره مثلا یا هفته ای یکی دوبا ...

رنگ پوستو این جیزا ربطی نداره، دوست بنده هم سفیده هم تپل و هم بشدت هات. 

باید ببینی ایا مشکلی چیزی نداری یا شاید نحوه غذا خوردنت مشکل داره و همش سردی جات میخوری. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

والا منم سفید نیستم میل جنسی هم صفر ۰🤣

من به خاطر طبع بلغم پرسیدم

ولی خب اینجوری هم میشه😂

ببین عموماً پوستای خیلی سفید میل جن...  کمتری دارن اما من دوتا خانوم میشناسم که به شدت سفیدن و فوق حش....  هستن. اما استثنا محسوب میشن

معمولا پوستای سفید سردترن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید

چه تاپیک چرتی

چه سوال مزخرفی

و حال به هم زن

بیشتر برای بیمارهای جنسی سایت خوشحال کننده هست این تاپیک

چون کلی آیدی که درخواست دوستی بدن 

یکجا پیدا میکنن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
حالا به جوابت رسیدی ؟

میگن مثه اینکه ربطی به طبع بدن نداره میل جنسی 

پس نمیشه گف همه بلغم ها سردن 

تعداد ندادن