2777
2789

یعنی وقتایی که نیاز به خرید دارم کلافه و عصبی میشم اصلا دوست ندارم برم خرید کفش و لباس به نظرم آدمو عصبی می‌کنه 

باید صد تا فروشگاه بری و هیچی پیدا نکنی هزار تا پرو کنی و اونی نباشه که میخوای هر لباسی یه مشکلی داره یا اندامت یه عیبی داره که هر لباسی نمیتونی بخری آخرش هم این همه پول میدی و وقت می‌ذاری و پاهات تاول میزنن از این همه گشت و گذار یه لباس زشت مسخره می‌خری 

نمیدونم مشکل از اعصابمه یا اندامم یا لباسا ولی عصبانی ام در هر صورت😂چطوری بقیه لذت میبرن الان لباس احتیاج دارم حتی به این موضوع فکر میکنم خسته میشم حوصله ندارم برم ببینم کدوم خراب شده یه گونی پیدا میکنم همونو بخرم تموم شه بره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلش ببین چی میخوای الکی نری بگردی.یه جاهم بروکه شلوغ نباشه

می‌دونم چی می‌خوام یا ندارن یا سایز من پیدا نمیشه یا خوشگل نیستن یا می‌پوشم مثلا میبینم بدن نماست یا به تایپ اندام من نمیاد یا رنگ های مسخره مونده یا لباس مشکلی داره و...نمیدونم واقعا چرا همیشه یه جوراب هم بخوام بخرم باید حداقل یک روز کامل بدوم این طرف اون طرف آخرش هم فقط به یکی راضی بشم که حداقل دوخت و ایستایی خوبی داره و میشه بپوشمش وگرنه به دلم نمیشینه  

کجا مثلا تو تبریز معرفی کن

استایل تینیج توی پاساژ میلاد سنگفرش

یه مغازه هست بالاتر از شیرنی پاک دو تا مغازه بالاتر از بانک توی شهریار اسمش یادم نیس

از پیج خاص کلکسیون هم یه سری چیزا میخرم

بفیه همه سفارشام از پیج های اینستاگرامی اونم فقط مزون ها