2777
2789
مامان بزرگت مث مامان بزرگ من باکلاسه😂❤️ به منم دوتا اردو خوری ژاپنی با دوتا شیرینی خوری ستش داده با ...

منم ی سری ظرف داشت خیلی دوسشون داشتم 

گلهای آبی و نقره ای داره خیلی نازه

قبلش داده بودش خالم 

خالم ستش و ناقص کرده 

ناقصش و دادن به من 😂

دوتاام از این نعلبکی های طرحدار 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

.

چرا همه عکسو میبینن من نمیبینم؟😐

تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤●تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم●همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"کوروش ای شیر ژیان پارسی🧡{♡و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت♡}            نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بیشتر ببینید

بازم نمیبینم نمیدونم مشکل چیه الان چندماهه سایت اینجوریه برای من🤦‍

تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤●تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم●همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"کوروش ای شیر ژیان پارسی🧡{♡و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت♡}            نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بیشتر ببینید
منم ی سری ظرف داشت خیلی دوسشون داشتم گلهای آبی و نقره ای داره خیلی نازهقبلش داده بودش خالم خالم ستش ...

آخی مبارکت باشه مهم اینه یه چیزی ازش پیشت هست که به یادش باشی😍 واقعا خیلی مزه میده مثلا یکی بگه این وسیلت چقد خوشگله با غرور بگی از مادربزرگم به ارث رسیده😎😂 

اها الان دیدم چه قشنگه مبارکت باشه😍

ممنونم که دوباره گذاشتی دورت بگردم❤

بیشتر ببینید
@ونون17 نی؟

الان باز شد برام دیدمش

بیشتر ببینید
آخی مبارکت باشه مهم اینه یه چیزی ازش پیشت هست که به یادش باشی😍 واقعا خیلی مزه میده مثلا یکی بگه این ...

اره خیلی خوبه

از اون ظرفا که ناقص شده خیلی حس خوبی میگیرم بتونم پیدا میکنم کاملش میکنم 

ظرف گل سرخی هاش و هم تو یه عملیات انتحاری میخوام بگیرم 🤣

اره خیلی خوبهاز اون ظرفا که ناقص شده خیلی حس خوبی میگیرم بتونم پیدا میکنم کاملش میکنم ظرف گل سرخی ها ...

وای ظرف گل سرخی عشق مننننن🤤 فک کردم آخرین بازمانده از اونایی هستم که عاشق ظرف وظروف گل سرخین 😂❤️