2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

انرژی زنانه بالا داشته باشی زنانگی هم داری

یعنی هردو بعد لطیف و تاریک رو داشتن

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

کم کوی و گزیده گوی همراه با نظم و ادب و حفظ زیبایی ظاهر

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
مهربونیگذشتسیاست نگه داشتن رابطه

بعضیا تو چهره شون یه چیزی هست که متوجه زنانگی شون میشی

نمیدونم چطور اصلا تعریف کنم

میخوام به اون نقطه برسم که زنانگی ام تو چهره ام رفتارم مشخص باشه

شما نمیدونی رازشون چیه

🙂❤️
انرژی زنانه بالا داشته باشی زنانگی هم دارییعنی هردو بعد لطیف و تاریک رو داشتن

تعریف انرژی زنانه برای شما چیه

دقیقا میخوام اینجوری باشم

میدونم بیشترش ذاتیه

ولی میخوام تلاشمو بکنم

🙂❤️
بعضیا تو چهره شون یه چیزی هست که متوجه زنانگی شون میشینمیدونم چطور اصلا تعریف کنممیخوام به اون نقطه ...

منظورت تشعشعات مثبته

کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و گوش بده ♥️

باید حقیقتا خوش قلب بشی و برا بقیه کار خیر بکنی تا به اون نقطه برسی

من برای همسرم چون احساس میکنم دنیاش زیادی مردونه و زمخت 😁 هست سعی میکنم محیط خونه رو روح بدم و بخشی از زنانگی رو اینطوری تعریف میکنم...

زنانگی به نظرم خلق کردن و آفرینش هست

این میتونه هنر باشه ، آشپزی یا خیاطی یا دکوراسیون خونه باشه

صرفا لوندی نیست

اونم بخشی هست و به جای خودش باید باشه البته

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید