2777
2789
نه بخدا همکار هستیم

چی بگم والا 

دنیا چقدر عجیبه!!!

حالا من شغل اصلیم خیلی بقولی گفتنا مهندسی هست،ولی پاش بیفته کارگری ،بیل زدن ،حمالی هم میکنم و کردم ،شبم بیام خونه سعی میکنم بتونم کمک هم میکنم ولی باز همسرم نق میزنه 🥲

🧔اقا هستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس الان هم اینجا چت میکنم هم میخونم

بله میشه. عزیزم زیارت عاشورا لعنت داره نخون انرژی منفی داره. یا فقط سلامش را بخون لعن. نفرین نخون نماز جعفر بخون هر وقت تونستی هرچی هست باطل میکنه خیلی معجزه میکنه حاجت محال داده عالیه برا همه چی. من سر طلاقم بستری شدم تيمارستان بعد با کمک خدا نماز اینا تونستم خوب شم چون طلاق نمی‌داد عذابم میداد دیوانه شده بودم با همین نماز خوب شدم بعدم مورد بود خودم نخواستم سخته تنهایی ولی بهتره با مادرم اینا هستم 

چی بگم والا دنیا چقدر عجیبه!!!حالا من شغل اصلیم خیلی بقولی گفتنا مهندسی هست،ولی پاش بیفته کارگری ،بی ...

شما شرف دارین شوهر من فقط قلدری بلده محبت هم بهش جواب نمیده 

شما چندسالته عزیزم

من از شما خیلی بزرگترم گلم. کاش خودت بری خودت را سرگرم کنی چه میدونم کتاب بخون زمان بخون به هرچی علاقه داری انجام بده برو موسسات خیریه داوطلبانه کمک کن قم مشهد برو گلم حالت بهتر میشه 

من از شما خیلی بزرگترم گلم. کاش خودت بری خودت را سرگرم کنی چه میدونم کتاب بخون زمان بخون به هرچی علا ...

دارم تلف میشم نمیدونم چه خطایی کردم که سرنوشت من این هست ی بار طلاق گرفتم آخه دوباره چرا باید جدا شم بخدا دیگه بریدم

چقد من تنهام حتی هیچ کس تایپیک نمیاد 😔

اه انقدر نگو تنهام تنهام عزت نفس داشته باش

اون شوهرتم حس میکنم دنبال بهونس وسیلشو برداره بره یه جا تلپ شه

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
شما شرف دارین شوهر من فقط قلدری بلده محبت هم بهش جواب نمیده

حالا اشکالی نداره خواهر

بشین باهاش صحبت کن 

بگو بخدا خیلی از زن ها کار بیرون نمیکنن با این حال تو خونه هم باید کمکشون بکنی حالا من کار بیرون میکنم در صورتی که وظیفم نیست، حداقل تو هم مثل من باش

میدونی ،اکثر مردها با ارامش و حرف اروم ازشون بخوایی گوش میدن

🧔اقا هستم