2777
2789
عنوان

واقعا مصیبته مجردی دعا کنید ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم اگر مشکلت فقط تمیزی هست میتونی پارچه تمیز ببری پخن کنی روی سراسر بالش تا پایین تشک 

اگر مثل من  از معاشرت با غیر بیزاری از خودت دفاع کن اگر مجبورت کردند زنگ بزن ۱۱۰ بیاد گزارش بنویسه تهدید کن میری دادگاه به جرم قلدری و توهین و کتک از پدر مادرت شکایت میکنی منم همینکار رو کردم 

کاربری دست دو نفره
نه همین نیست . ب هزار و یک دلیل ... اگه ازوواج نکنم ترجیح میدم خدامرگم رو زودتر برسونه

یا پرودگار. چی میگی دختر... ایناییم ک ازدواج کردن خیلی راضی نیستن. ولی خب میفهممت. دعا میکنم زودتر یک با یک آدم خوب ازدواج کنی خوشبخت بشی. فقط حواستو جمع کن ب هرکسی بله نگی

میشه بگین چرا؟چه مصیبتی؟ممنون میشم اگه جوابمو بدین🫠

متاهل شدن عین هندونس دربسته. نباید از قبل انتظار یه زندگی رویایی ک تو فیلماست داشته باشی. 

سختی داره بیشتر از مجردی. 

سوالی دیه داشتی درخدمتم قشنگم

متاهل شدن عین هندونس دربسته. نباید از قبل انتظار یه زندگی رویایی ک تو فیلماست داشته باشی. سختی داره ...

آره شنیدم اینو 

ولی خب چه سختیایی داری که از مجردی سختره

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

متاهل شدن عین هندونس دربسته. نباید از قبل انتظار یه زندگی رویایی ک تو فیلماست داشته باشی. سختی داره ...

انتظار زندگی رویایی ندارم ب هیچ وجه..... 

اما چیزی که‌ مشخصه اینه ادم اختیار زندگیشو بعد از ازدواج داره حداقل

آره شنیدم اینو ولی خب چه سختیایی داری که از مجردی سختره

من مجردی ازاد و راحت خواب بیرون رفتن مسولیت خیلی کم وققت ازاد براخودم فراوون و و و و

ولی الان متاهل شدم اینا کم شده و حتی صفر. 

اونموقع حداقل اختیار خودمو شوهرم دست خودم.. خودم میدونم کجا برم کجا بیام کجا بمونم کجا نمونم😭

آره به همین خیاااال بااااااش خودت میدونی کجا بری کجا بیای اون وقتم بدبختی خودتو داری باید تابع شوهره باشی مجردی خیلی خیلی بهتره 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی