2777
2789

گفتم یعنی چی میگی هدفام مهم ترن باید بگی هدفامون اینجوری که میگی یعنی اصلا منو نمی‌بینی و فقط داری خودتو میبینی همیشه همینجور بوده گفته من نگفته ما در صورتی که همیشه من گفتم ما ولی شوهرم همیشه فقط خودشو میبینه هدفای  خودشو میبینه و به من میگه بشین خونه فقط چرا چون میخواد راحت تر به هدفاش برسه ولی نزاره من پیشرفت بکنم بعد میگن آدم چرا طلاق میگیره

توام پاشو برو خونه بابات بگو روحیم مهم تره

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا اکثرا از پیشرفت زنا میترسن

برای همین میگن اول مستقل بشید بعد ازدواج کنید

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

تو هم نادیده ش بگیر بیفت دنیال  هدفهات. اول و اخر این ادم میگه خودم به هدفام رسیدم. زنم هیچ کاره بود. اون تو روفقط برای خورد و خوراک و رابطه مژخواد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

همیشه بهم میگه هدفام مهم ترن

خب توام بگو روحیه ام مهم تره

ناراحت نشیااا ولی من ب جا تو بودم میزدم نصفش میکردم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

من دو روز شدید مریضم خداییش دکتر برد منو ولی خوب نشدم با سرم و آمپول...ولی چون هدفش این بود یازدهم بره مسافرت..الان داره بار و بندیلشو جمع می‌کنه.اصلا براش مهم نیس من مریضم بمونه بلکه بهتر بشم با دوتا بچه کوچک دست تنها..بی کس و کار..افتادم اینجا..هییییی