2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین در مورد رابطس…

| مشاهده متن کامل بحث + 8466 بازدید | 280 پست
ولش کن‌ این آدم درست نمیشه آدمی که خیانت که لیاقتشالان که داره لو میره خودشو زده به ترسیدن وگرنه خیل ...

تو ی روز از این ساعت تا اون ساعت فلانی 

ساعت بعد با فلانی 

احتمالا خانوادش از اینان ک فقط حرف آبرو غیرت میزنن اما ب تربیت درددل و هیچی بچشون کار ندارن یبار باهاش صمیمانه صحبت نکردن ببینن مشکلی داره یا ن 

چون حرف خودکشی هم هست وضعش جوریه ک قابلیت داغون شدن داره 

الان پسر دومی آبروریزی کنه ک ممکنه دختره خودکشی کنه یا فرار کنه خراب بشه یا پدرش اونو بکشه ک 

تازه بلاکشم کرده و اکانت حذف کرده ک 

کاش مادرش لااقل عاقل باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من نخواستم پنهونش کنم اتفاقا از پنهونکاری و دروغگویی متنفرم میگم من با همسرم ۴سال زندگی کردم و اون د ...

عزیزم! پیام من یکبار دیگه بخون من اصلا بحثم خوب بودن یا ارجحیت کسی نبود میگی چرا فرضا یه اسمی روی کسی که سابقه ازدواج داره میذارن بحث اینه 

شما نمیتونی پنهانش کنی بحث خواستن و نخواستن شما نیست

فرضا یه نفر ده تا دوست پسر داشته ولی کاملا پنهان 

اینو طرف مقابلش که میاد جلو نمیدونه ولی مورد امثال شما دوست فامیل و آشنا میدونن شما زن سابق فلانی بودی 

اینو بعضیا باهاش راحت نیستن والا بله جامعه به سمتی رفته که ممکنه یه دختر مجرد ده پله از یه زن متاهل تجربه بیشتری داشته باشه

عادلانست؟ خیر! اما داستان اینه

ما الان دقیقا موندم چه کاری کنیم نزارم که این کارا اتفاق بیوفته یا بزارم

بدبختی سنم زیاده وگرن حاضر بودم با همکلاسیه من دوست میشدم 😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

مادر دختره چجور آدمیه میتونه قضیه رو حل کنه؟

مادر دختره فکر میکنه دخترش خرابه اینو خود دختره گفته به نظرم بعیده بتونه موضوع به این بزرگی حل بشه و کسی ام نفهمه

روانپزشکی
تو ی روز از این ساعت تا اون ساعت فلانی ساعت بعد با فلانی احتمالا خانوادش از اینان ک فقط حرف آبرو غیر ...

آفرین دقیقا این اتفاق بیوفته دختره هم سابقه خودکشی از قبل داشته بعد از اینکه پسره آبروشو ببره ممکنه خدایی نکرده خودشو بکشه این وسط پسره هم سابقه دار میشه چون جرم انجام داد پاش گیره 

خب عشقم تو اون عکس چه توله ایی کنار دختر بوده همون توله ایی بوده ک باهاش رابطه داشت و اگ دختر میخاد ...

ببین عزیزم مشکل اینه که عکس دختره با پسری که باهاش رابطه داشته رو میفرسته برا بابا دختره و عکس خود دختره کنار پسر دومی رو میفرسته برا پسری ک باهاش رابطه داشته

روانپزشکی
میترسه که پسره ولش کنه و اینم دیگه باکره نیست کسی نمیاد سمتش البته پسر دومی با وجود این موضوع گفته ا ...

میخواسته این کارو نکنه!

الان وضع جامعه جوریه هزار تا بیماری و کوفت و زهرمار هس

حداقل ابروش براش مهم نبود سلامتیش لااقل براش مهم بود

به هر حال خدا میبخشه ما کی باشیم که حرف دیگه بزنیم.شایدم اشتباه کرده امیدوارم توبه کنه و خدا خوشبختش کنه

فقط اومدم بگم دختره چه هرزه ایه همزمان با ۲ تا اینا تو جم تی ویم قفله

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
اون به شدت شکاکه بفهمه که با این دومی ام بوده به راحتی ولش میکنه و میره

دختره چیزی به اسم عقل تو سرش هست یا نه؟

اولش که با یه پسر فامیل اونم از نوع شکاک و مریض روانی رفته تو رابطه تا جایی که بکارتشم تقدیمش کرده 

بعد این گندش کم بوده حالا با نفر دومم رفته تو رابطه و از ماجرای گندکاریش با اولی واسه ش تعریف کرده

بگو عزیزم اگه میدونی کمه بقال محله رو به عنوان سومین نفر بکش تو رابطه😂😂

کلاً عقل نداره یا خودشو به اون راه زده؟؟😂😂😂

ولش کن دلت واسه همچین آدم ابله و بیشعوری نسوزه