2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین در مورد رابطس…

| مشاهده متن کامل بحث + 8527 بازدید | 280 پست
رابطه اولش به شدت خراب بود و پسره کتکش می زده

خیلی ذهنمو این سوال دیگر کرده که چرا اگه ادم بدی بود ، ولش نکرد تمومش نکردم خیلی زمان داشت ولی با دوتاشونم ادامه داد 

من خودم بهم خیانت شد میفهمم چقدر بده 

خیانت هیچ توجیحی نداره متاسفانه 

عزیزم تمام عکسای دونفره و وقتی سوار ماشین پسره شده و حرفایی که زده درمورد اینکه باهاش رابطه جنسی داش ...

استارتر تو شر و بخوابون باهاش صحبت کن بگو جنگ به پا میشه این وسط ممکنه درگیری بین خونواده دختره با این فامیلتون پیش بیاد خدایی نکرده کار به جاهای باریک میکشه اون حالا یه گندی زد بگو تو ببخشش بیخیالش شو 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کنی، این لینکو بزن

عزیزم شما یه ادم مجردی الان اما در رابطه با موضوعی که گفتی خب خیلی متفاوتید اونو میشه پنهان نگه داشت ...

من نخواستم پنهونش کنم اتفاقا از پنهونکاری و دروغگویی متنفرم 

میگم من با همسرم ۴سال زندگی کردم و اون دختر هم با دوست پسرش ۶سال تو ی خونه دور از خانواده زندگی کرده اونم رابطه نامشروع

خودتون برای ازدواج خواهرتون یا برادرتون همچی همسری ک گذشته این مدلی و رابطه و همخونگی رو قایم کنه راضیین؟؟

یبار تو ی تاپیک خوندم اسی گفت ۶سال با ی پسری یواشکی تو ی خونه زندگی کردن خانواده خبر ندارن دختر هم ن ...

فدای دل تنگ توبشم همیشه شکرگزارخداباش وهیچ وقت ناشکری نکنی بدان ک اومدن هرکس توزندگیت یادرسی برای زندگیت میشه یامیشه فردهمون زندگیت همیشه پاک وباحیاباش که خدای دادگرومهربان یکی همچون خو دت شریک زندگیت کنه وتوخیلی خانمی. خیلی محترم خودت روباهیچ کس مقایسه نکن عززیزدلم فدای دلتنگ بشم❤️🙏

خدای بزرگ ومهربانم..عزیزترین خالق جهانم ..انی قریب سخن توست .یاری دهنده ازتوست.خوشابحال آن کس که تنهاامیدش به توست

یک درصد اگه عملی بشه

اونوقت پای خودشم گیره فک نکنه این کار و کنه تموم میشه میره پی کارش! دوباره ممکنه بابای دختره بیاد باهاش دست به یقه بشه. کله ی فامیلتم خیلی باد داره طرف به بازیت گرفت؟ چندتا فحش بده بلاکش کن حتما باید کار به دعوا بکشه؟

انقد بدم میاد از تاپیکهایی ک ب اسم سوم شخص میزنید

بعدم دختره حقشه

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔نخاهم زیست

بیشتر ببینید

بنظرم بهترین راه اینه پسره که تهدیدش کرده رو از همه جا بلاک کنه و دیگه محل نده بهش  همه چیزو به مامانش بگه 

پسرا اکثرا تهدید میکنن که بیشتر از دختره سو استفاده کنن مخصوصا وقتی میفهمن طرف دختر نیست.. 

اصلا نگران نباشه و یه مدت با اون پسر دیگه هم رابطه نداشته باشه تا آبا از آسیاب بیوفته 

Hani_zrk@
ضرب الاجل که دختر چیکار کنه؟! حرف حسابش چیه؟ میگه در هر صورتی میفرستم؟ ازش به پلیس فتا شکایت کنه بگه ...

ضرب الاجل داده که رابطش با اولی قطع کنه و الا هم رابطه دختره با خودشو به اطلاع پسری ک باهاش رابطه داشته میرسونه و هم پدر و خانواده سختگیرشو درجریان میزاره

روانپزشکی