2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین در مورد رابطس…

| مشاهده متن کامل بحث + 8527 بازدید | 280 پست
من نمیدونم این دانشجواندمیرن درس میخونن یامیرن باپسرای مردم همخواب وهم بسترمیشن آدم شاخ درمیاره ازای ...

وای یکی از دوستام خابگاهه گفت بعضی وقتا دخترای همخابگاهیم  شب که میان تمام بدنشون کبوده اوضاع خیلی خرابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرسه تا مشکل دارن 

اولی شکاکه 

دومی بعدا ممکنه تو سر طرف بزنه الانم ک تهدیدش کرده ب آبروریزی

خود دختره از همه مشکل دارتر هم تعهد نداره هم رابطه...داشت هم سابقه خودکشی 

حتما بره پیش روانشناس و مشاور

ببین عزیز هر کاری یه تاوانی داره دختری که خانواده اش اینقدر حساسن چرا باید با یکی بخوابهبعد اینقدرم ...

تمام پیاما و عکسا رو چاپ کرده تو یه پاکت برای پدر دختره و تمام عکسا و ویسا دختره رو برای پسر اولیه که باهاش رابطه داشته میخواد بفرسته فعلا بهش ضرب الاجل داده و دختره دیلیت اکانت زده و بلاک کرده

روانپزشکی
وای یکی از دوستام خابگاهه گفت بعضی وقتا دخترای همخابگاهیم شب که میان تمام بدنشون کبوده اوضاع خیلی خ ...

یاخدااااا 🫤 من ۲سال پیش فارغ التحصیل شدم یه نگاه به وضع الان میندازم و با ۲سال پیش دانشگاه خودم مقایسه میکنم حس میکنم ۱۰سال پیش دانشگاه میرفتم که انقد همه چیز عوض شده😂😂

اصلا نمیشه قضیه رو جمع کرد با چیزهایی که تو تاپیک و کامنت خوندمپیشنهاد واقعا جدی...شما پات رو بکش بی ...

اگه موضوع درز پیدا کنه ممکنه خراب بشه

روانپزشکی
من نمیدونم این دانشجواندمیرن درس میخونن یامیرن باپسرای مردم همخواب وهم بسترمیشن آدم شاخ درمیاره ازای ...

یبار تو ی تاپیک خوندم اسی گفت ۶سال با ی پسری یواشکی تو ی خونه زندگی کردن خانواده خبر ندارن دختر هم نیس 

پسره الان ولش کرده میخاد کسی هم نفهمه بقیه هم داشتن راهنماییش میکردن 

اونوقت منک علنی ازدواج کردم با خواستگاری و سنتی 

کلا ۴سال با شوهرم زندگی کردیم اسمم شد مطلقه 😐

یاخدااااا 🫤 من ۲سال پیش فارغ التحصیل شدم یه نگاه به وضع الان میندازم و با ۲سال پیش دانشگاه خودم مقا ...

اصن اوضاع داغونه بیچاره خانواده هایی که با هزار امید بچشون میفرستن دانشگاه بچه میره یا معتاد میشه یا هرزه

استارتر چون شخصیتا اسم نداشتن گیج شدم😂 اونی که دوستت باهاش رابطه جنسی داشت همکلاسی دانشگاش بود یا ه ...

دوست من نبوده این دختر ، اونی که رابطه باهاش داشته فامیل مادریش هست

روانپزشکی
طبیعیه با کسی ک رابطه داشته

وای از لحاظ جنسی وابسته شده اونم وابسته یه آدم مریض و شکاک واسه همین میگن رابطه جنسی نداشته باشین این لعنتی انقد وابستگی میاره حتی طرف کتکتم بزنه باز ولش نمیکنی 😥

اگه پسر اولیه انقدر بد دله باهاش ازدواج کنه از اون کتک میخوره و محدود مبشه والدینشم بفهمن از اونا کت ...

به شدت شکاک و حساس ولی هردو وقتی اتفاق بیوفته خطرناکه

روانپزشکی
تمام پیاما و عکسا رو چاپ کرده تو یه پاکت برای پدر دختره و تمام عکسا و ویسا دختره رو برای پسر اولیه ک ...

ضرب الاجل که دختر چیکار کنه؟! حرف حسابش چیه؟ 

میگه در هر صورتی میفرستم؟ 

ازش به پلیس فتا شکایت کنه بگه میخواد عکسای خصوصیم رو پخش کنه میتونن کاری کنن خانواده اش نفهمن