۷ صب پاشدم ، لباسامو اتو کردم ، هلک و هلک ۲۰ دیقه پیاده رفتم اون سر دنیا که چی؟
اونجا نماز عید فطرو خود امام جمعه شهرمون میخونه
یهو وسط نماز یادم افتاد من اصلا وضو نگرفتم :)))))))))
آلزایمر که شاخ و دم نداره🫠😂
۱۸ سالمه ، اگه قراره عقل و شعورم رو منوط به سنم بدونی و تو کوچیکترین اختلاف نظری مدام بحث سن و سالم رو وسط بکشی لطفا ریپلای نکن💚انشاءالله کنکوری ۱۴۰۵🌱 نیمچه شاعرِ غزل سرا✒️ با افتخار بچه شیعهیِ معتقد🤌🏻کاربر سال ۹۹
یه نفر تو زندگی همه هست که بودن و داشتنش به همه سختیا میارزه امید و روشنایی و نوره توی تاریکیا از همونا که وقتی توی مشکلات غرقی بهش فکر میکنی و لبخند میزنی تو تنها انگیزه ام برای ماندنی در این زندگی بی اعتبار میخواستم بدونی تو همون یه نفر منی💙a💙
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
۱۸ سالمه ، اگه قراره عقل و شعورم رو منوط به سنم بدونی و تو کوچیکترین اختلاف نظری مدام بحث سن و سالم رو وسط بکشی لطفا ریپلای نکن💚انشاءالله کنکوری ۱۴۰۵🌱 نیمچه شاعرِ غزل سرا✒️ با افتخار بچه شیعهیِ معتقد🤌🏻کاربر سال ۹۹
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
از خودم تعجب میکنم که یک هفتهس دارم برنامه ریزی میکنم ، بعد صب یادم بود لباسامو اتو کنم ولی یادم نبود واسه نماز باید وضو بگیرم😭😂
نماز مستحبیه خب خیلی مسئله ای نیستاز خودم تعجب میکنم که یک هفتهس دارم برنامه ریزی میکنم ، بعد صب یا ...
😂😂😂
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626