یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
ما اصلا درموردش فکرم نمیکنیمهمسرم میاد میگه سوییچ و مدارک و دادم بابام و تمامدکترم داشته باشم اسنپ م ...
دقیقا اصلا موضوع پیشپا افتاده ایه. برادرشوهرمن نزدیک یه سال با شوهرم قهر بود ج تلفنشم نمیداد چند وقت پیش دیدم منم انفالو کرده حالا نمیدونم وقتی قهر بود انفالو کرد یا وقتی آشتی کرده بعد هردفعه ماشین میخاد میاد میگیره ماهم نه نمیاریم تازه شوهرم میخاد زنگش بزنه بگه ماشینو بیار من نمیذارم میگم کارش تموم بشه خودش میاره
منم بخدا دلم نمیسوزه چون فرق گذاشت بین بچه هاش چون دو چشمی نگاه کرد به هرکی بیشتر کمک کرده خب همونم ...
عزیزم میدونم خیلی اذیت شدی ولی به نظر من شما بزرگواری کن و بهش بده هر چند که اون کمک نکرد بازم بالاخره حق به گردن پسرش داره شما مهربونی کن باور کن خدا برات جبران میکنه گلم
بعضیا اینجا انسان هارو ،سگ تو خیابون میبینن که جفت میگیرن میزان تولشونو بزرگ میکنن ول میکنن به امون خدا ،یادشون رفته رابط فرزند، والدین انسان با حیوان فرقش چیه
اگه خیر خوبی دیدین و صلاح دیدید مالتونو بدین اگه دلتون نیست مالتونه اختیارشو دارین