2777
2789
عنوان

شما باشید ماشین به پدر شوهر قرض میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 20942 بازدید | 349 پست
خانومایی که میگین پدرشوهرم برام کاری نکرد باباتون براتون چیکار کرداز باباتون هم توقع خونه وماشین دار ...

بابای من کل جهیزیمودادکه اون موقع دنیاپولش بود طلا داد مجلس نامزدی گرفت درحدعروسی خانواده شوهرم هزارتومن کمک نکردن حتی شاباش هم ازشوهرم گرفتن اینحرفاچیه میزنین

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باباشه باباش !!! فقط وظیفه اش بچه درست کردن بوده ؟؟ اینکارو همه بلدن بکنن هیچ مسیولتی نداشته ؟؟ خودم ...

دآری جدی میگی یا هممون سرکاریم

شما شاغلی؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

اتفاقا پدر شوهر مادر شوهر منم خیلی به دخترشون جهاز دادن و سیسمونی ولی بخدا حسادت به اون ندارم میگم خ ...

حق داری ندید...دادی لطفته...ولی من نشنیدم برای تفریح کسی ماشین قرض کنه..برای کار واجب اشکال نداره..

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

ماهم مشکل داشتیم میدونست توی چه شرایط سختی هستیم برادر شوهرم دوتا خونه داشت میتونس یکیشو بفروشه مشکل ...

در اینصورت حق باشماست اما پلهای پشت سرتو خراب نکن آدم از فردای خودش خبر نداره .زندگی برای همه بالا وپایین داره .با دادن ماشین زکات مالتو داری میدی .شوهرتو   توی وضعیتی نزار که بخواد بین شما وپدرش تصمیم بگیره .اونوقت اگر پدرش رو انتخاب کنه برات سخت میشه .

خانومایی که میگین پدرشوهرم برام کاری نکرد باباتون براتون چیکار کرداز باباتون هم توقع خونه وماشین دار ...

پدر جهیزیه میده اگر یه تیکه کم باشه کلی سرکوفت بار عروس میکنن مادرشوهر من میگف من به دخترم تلویزیون هم دادم بابات بگو تلویزیون هم بده 

سیسمونی بچه ای که پسرشون درست کرده رو از خانواده من خواستن ولی خودشون هیچکار برای شوهر من نکردن 

برای پسراش دیگشون زمین خریدن برای ما نه

شما حتما عین خانواده شوهر منی که اینجور داری حمایت میکنی

بابای من کل جهیزیمودادکه اون موقع دنیاپولش بود طلا داد مجلس نامزدی گرفت درحدعروسی خانواده شوهرم هزار ...

آخه بعضیا پدرشون بهشون هیچی نمیده توقعی هم ندارن

ولی از خانواده شوهر کلی چیز میخوان 

ماشین پسرش ؟ پسرش هرچی داره از برکت سر من و خانواده ام داره اگر بخوام بفرستمش باید با لباسای تنش بره

خواهشن گلم یه وقت این حرفارو جلوی همسرت نزنی یاازدهنت نیفته ناسلامتی مردخجالت زده میشه جلوی همسرش خارخفیف میشه بدهم این جوری گلم تند میری انتخاب خودت بوده ازاول میدونستی هیچی نداره انتخاب ش کردی دیگه اگه دوسش داری منت چیه میزاری

بابای من کل جهیزیمودادکه اون موقع دنیاپولش بود طلا داد مجلس نامزدی گرفت درحدعروسی خانواده شوهرم هزار ...

پدر منم هیچ فرقی بین ما نذاشت هرکاری برای اونا کرده واسه منم کرده..خانواده شوهر من کادوها وطلاها وکادوهاشون فقط واسه دختراشونه..پسراشون وعروس ها را نمیخان

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

پدر جهیزیه میده اگر یه تیکه کم باشه کلی سرکوفت بار عروس میکنن مادرشوهر من میگف من به دخترم تلویزیون ...

من حمایت نکردم

بعضیا پدرشون سر سوزن کمکشون نکرده ولی از پدرشوهر کلی توقع دارن

من منظورم شما نبودی کلی گفتم

بعدشم جهیزیه وسیسمونی در حد خونه وماشین نیست که بعضی عروسا میخوان