هر جا میری اینستا جمع دوستانه مشاور ...فلان زن باید اینطور باشه اینطوری باش مرد بخادت همش باید ما زنها خوب باشیم؟ عین باربی؟ مهربون؟ اینطور بشین اینجوری بگو پس خودمون چی؟ چی شد ک اینقدر واسمون دستور العمل دادن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین تو اینستا پر از چرت و پرته. به هیچکدوم توجه نکن. من یه مدت میرفتم پیش روانشناس برا مشکلاتم، هیچ وقت درمورد این چیزا حرف نزدیم چون تو روانشناسی اصلا ازین چیزا نیست. اینکه با خودت در صلح باشی و خودتو بپذیری نهایت زنانگیه. این لوندی و چیزای مسخره رو بریز دور
بیایید آدم ها را بیشتر از آنچه تنها هستند، تنها نکنیم.
من که از وقتی زن گرفتن خیلیا رو دیدم فهمیدم زن هیچ جوری خاصی لازم نیست باشه اونی که میخوادت همه جوره ...
دقیقا یه بار به دوست پسر سابقم گفتم به نظرت من چکار کنم بهتر به نظر بیام(خیلی اون موقع ها واسه جلب توجهش انرژی میذاشتم)بهم گفت خودت باش نقاب نداشته باش
من نگفتم با سیاست بودن حتما باعث میشه جایگاهتو حفظ کنی
گفتم اگه با سیاست نباشی حتما حذف میشی.این دو تا با هم فرق دارن.اگه با سیاست باشی حداقل کمتر ضرر میکنی یا بیشتر وقت میخری یا ضرر میکنی یا سود به هر حال یه احتمال مثبتی هست ولی عکسش کلا ضرره
فقط خودت رو بپذیر، با اعتماد به نفس باش و با هویت زنانگیت آشتی کن همین :) بعدش دیگه نیازی نیست به حرف این ادما گوش بدی
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫