این رفتار رو از اول مهمونی تعریف میکنم ، شما بگید چه برداشتی دارید از شخصیت و رفتارش ..
همون اول مهمونی که گفت وای ببینم لباست رو ، قشنگه، چند خریدی ؟ از کجا خریدی؟ من گفتم
ی کم گذشت گفت راستی فلانی شما خونه خریدین؟ گفتم عاره
گفت کدوم خیابون ؟ گفتم بهش
پرسید چند خریدین؟گفتم نمیدونم
گفت نه منظورم اینه متری چند؟ گفتم نمیدونم
گفت میخوام ببینم چند متره؟ گفتم مثلا فلان متر
گفت به ما هم معرفی کن از کی خریدین ماهم میخوایم بخریم
خلاصه گذشت ی نیم ساعتی
گفت عاره میخواستم ی چیزی بهت بگم البته نمیدونم بگم یا نه
گفتم بگو
گفت عاره فلانی پشت سرت این حرف رو به من زده، مراقب باش جلوی اینها مسائل شخصی زندگیت رو نگی و اینها پشت سرت حرف میزنن ، منم از اینها زخم خوردم و فلان🫤( البته اینو راست میگفت ولی خودمم میدونستم و گفتن اون بیشتر ناراحتم کرد)
و من امشب اونا رو دعوت نکردن چون حسودن و فلان
درحالیکه خودش خیلی بیشتر وایب حسودی میده به آدم
باز چند دقیقه گذشت
چندوقت پیش خانواده من رفته بود ی مسافرت خارج کشور ولی به کسی نگفتن ، بعد بابام عکس گذاشت پروفایلش همه فهمیدن😂
گفت عاره بابات اینا فلان موقع رفته بودن چین؟😂گفتم نه 🫤گفت عاره من متاسفم واسه روابط فامیلی که میرن مسافرت ولی نمیگن بهم
باز من چیزی نگفتم🫤
بعد ی کم دیگه گذشت، گفت عاره من با فلانی نمیرم و بیام چون بیحجابه بچه هام توی سن بلوغن
اینم بگم خواهر منم بیحجابه و پشت سر خواهر خودم تاحالا خیلی به خودم گفتن ، و نمیدونم چرا بیخیال نمیشن …هزار بار علنی گفتن مامانت خواهرت رو خوب تربیت نکرده ، درحالیکه اولا فوضولیش به کسی نیومده ، دوما خیلی بهتر مامان اونا تربیت کرده
قشنگ ی کاری کردن خواهر من از فامیل فراری شد !!!
باورتون نمیشه از مهمونی برگشتم انگار دو سه ساعت پشت هم کتک خورده بودم!! و تموم این رفتارها درقالب دوستانه ست!!!و جالبه این حس که میخواد برای آدم بزرگی کنه ، تازه آخرای مهمونی میگفت من مشاوره خانواده میدم( مدرک حوزه)🫤🤦♀️