2777
2789

این رفتار رو از اول مهمونی تعریف می‌کنم ، شما بگید چه برداشتی دارید از شخصیت ‌و رفتارش ..

همون اول مهمونی که گفت وای ببینم لباست رو ، قشنگه، چند خریدی ؟ از کجا خریدی؟ من گفتم 

ی کم گذشت گفت راستی فلانی شما خونه خریدین؟ گفتم عاره 

گفت کدوم خیابون ؟ گفتم بهش

پرسید چند خریدین؟گفتم نمی‌دونم 

گفت نه منظورم اینه متری چند؟ گفتم نمی‌دونم

گفت میخوام ببینم چند متره؟ گفتم مثلا فلان متر

گفت به ما هم معرفی کن از کی خریدین ماهم میخوایم بخریم

خلاصه گذشت ی نیم ساعتی

گفت عاره میخواستم ی چیزی بهت بگم البته نمی‌دونم بگم یا نه 

گفتم بگو 

گفت عاره فلانی پشت سرت این حرف رو به من زده، مراقب باش جلوی اینها مسائل شخصی زندگیت رو نگی و اینها پشت سرت حرف میزنن ، منم از اینها زخم خوردم و فلان🫤( البته اینو راست میگفت ولی خودمم میدونستم و گفتن اون بیشتر ناراحتم کرد)

و من امشب اونا رو دعوت نکردن چون حسودن و فلان

درحالیکه خودش خیلی بیشتر وایب حسودی میده به آدم

باز چند دقیقه گذشت 

چندوقت پیش خانواده من رفته بود ی مسافرت خارج کشور ولی به کسی نگفتن ، بعد بابام عکس گذاشت پروفایلش همه فهمیدن😂

گفت عاره بابات اینا فلان موقع رفته بودن چین؟😂گفتم نه 🫤گفت عاره من متاسفم واسه روابط فامیلی که میرن مسافرت ولی نمیگن بهم 

باز من چیزی نگفتم🫤

بعد ی کم دیگه گذشت، گفت عاره من با فلانی نمیرم و بیام چون بیحجابه بچه هام توی سن بلوغن 

اینم بگم خواهر منم بیحجابه و پشت سر خواهر خودم تاحالا خیلی به خودم گفتن ، و نمی‌دونم چرا بیخیال نمیشن …هزار بار علنی گفتن مامانت خواهرت رو خوب تربیت نکرده ، درحالیکه اولا فوضولیش به کسی نیومده ، دوما خیلی بهتر مامان اونا تربیت کرده 

قشنگ ی کاری کردن خواهر من از فامیل فراری شد !!!

باورتون نمیشه از مهمونی برگشتم انگار دو سه ساعت پشت هم کتک خورده بودم!! و تموم این رفتارها درقالب دوستانه ست!!!و جالبه این حس که می‌خواد برای آدم بزرگی کنه ، تازه آخرای مهمونی میگفت من مشاوره خانواده میدم( مدرک حوزه)🫤🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همون کلمه تو پرانتزت کافی بود دیگه تا تهشو خوندیم بنظر من اصلا رفت امد نکن باهاش خیلی سمیه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید

بعضیا همینطور فوصولن

ماهم ی اشنا داریم زنگ میزنه امار همه چیزو میگیره بعد تا از خودش بپرسی میگه نمیدونم من چ بفهمم فلان

ادم خوبیه خیلی هم ب درد ما میخوره کارامونو راه میندازه کمکمون میکنه اما این اخلاقشه و نمیشه کاریش کرد

با ادمی ک زیاد سوال میپرسه باید اینطور رفتار کرد:جواب کوتاه و برگردی چند تا سوال از خودش بپرسی.اونطوری مشغول فکر کردن میشه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعضیا همینطور فوصولنماهم ی اشنا داریم زنگ میزنه امار همه چیزو میگیره بعد تا از خودش بپرسی میگه نمیدو ...

این بنده خدام همینطوره، تاحالا به درد من خیلی خورده ولی این رفتارها رو که میکنه حس می‌کنم محبتش دروغه 

من برام مهم نیست یعنی زیاد حساس نیستم اگر کسی چیزی ازم بپرسه جوابشو میدم و این سوالا رو فضولی نمیدونم ولی چون خیلیا این سوالات رو فضولی میدونن ترجیح میدم خودم از کسی چیزی نپرسم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
با ادمی ک زیاد سوال میپرسه باید اینطور رفتار کرد:جواب کوتاه و برگردی چند تا سوال از خودش بپرسی.اونطو ...

من که جواب نصف حرفهاش رو ندادم 

ولی شخصیتمم نمیذاره آنقدر سوال شخصی بپرسم ازش 

الآن طوری شده نمیشه حتی حال و احوال کسی رو پرسید میگن فلانی فضولی کرد به فلانی چه من حالم خوبه یا نه

حساس نباشیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم