خیلی حساسم رو شوهرم،خودشممیدونه،جوری ک محل کارش رفتنی با خانوما ب حدی سنگین میشم ک فقط سلام میدم و حرف دیگنه😂😂😂(این حسو خانوما درک میکنن).بارهامحل کارش رفتم و با اقا ها و خانوماش اشنایی دارمو اکثرشون باهم زنوشوهرن و هیچ حسی بینشون نیس ک مثلا عاشق هم باشنو فلان.شوهرمم باهپشون خوبه و عین ی خانوادن.بعد دیروز دیدم شوهرم ب همه کاراش چ خانم چ مرد پیام تبریک عید فطر فرستاده...ی خانوم هس ۲۷سالشه ب اونم فرستاده.خیلی ناراحت شدم.بروش نیاوردم....میدونم شوهرم مردی نیس ک اهل کارای چرت باشه اما خب دوس ندارم...بنظرتون حق دازم یانه.دلداری بدین الانه ک سکته کنم😬😬😬
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم کارتون اشتباهه اصلا به خودتون حق ندید ... سعی کنید روی عزت نفستون کار کنید ... از ی جایی هم به خودتون هم همسرتون هم رابطتون اسیب میزنید ... تا دلتون بخواد موردهای مثل شما دیدم که عاقبت خوشی،نداشته در نهایت