2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون به بچه ی مردم بیشتر از بچه ی خودتون اهمیت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 43 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میدونم واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید ولی شوهرم من اینطوریه که ببخشید بفهمم اینکارو میکنه دهنشو سرویس میکنم اصلا ساکت نمیمونم جلوش نمیدونم شماچطوری ولی من اخلاقم اینه دادمیزنم یاهرکاری که بفهمه باید به بچش توجه کنه ..شما دعوا نکن ولی فکر نکنم سکوت کردن هم خوب باشه با یه ترفندی بخودش بیارش

بهش بگو بچه هات کمبود محبت گرفتن از دست کارهات

واقعا هم گرفتن 

نمیفهمه انگار 

مهمونی بودیم دست بچه های فامیلشو میگرفت میبرد میرقصیدن با هم دیدم بچه هام نشستن نگاه میکنن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بخدا اون روز پسرم تو‌اتاقش بود یدونه سوت زد شوهرم کم مونده بود پاشه بکشتش هی میگفت باید زد تو دهنش ی ...

ای خدا نصیب گرگ هم نکنه...داداش منم ایطوریه..بچه ۲ساله رو میزنه چون گوشی خاسته..با زنش عین خر رفتار میکنه..‌خیانت میکنه..ولی جلو فامیل نفس صداش میکنه...میگه بزارین بچها راحت باشن....ایییییییی نمازش ترک نمیشه...

منم پدرم اینحوری بود باهامون یادمه من تو سن بلوغ صورتم کلی جوش داشت بعد بابام رفت واسه دختر عمم که اونم جوش داشت کرم خرید اینو هیچوقت یادم نمیره الان اصلا دوسش ندارم و ازش بدم میاد بمیره هم واسم مهم نیس چون محبتشو ازمون دریغ کرد بیشتر بابای بچهای برادرش و خواهرش بود تا بابای من 

شما خودت چقدر بچه هاتو عزیز می کنی؟؟نه فقط خورد و خوراک ها مثلا تعریفشونو کنییا ته دلت خوشحال باشی ک ...

والا جلو بقیه تا جای ممکن بوسشون می‌کنم میشینن پیشم نازشون می‌کنم اسمشونو با جان همیشه صدا میزنم 

ببین خود جاریم از اینکه شوهرش یه بچه ی دیگه رو بغل کنه کفری میشه چنان حرص میخوره 

بچه داداشش چندسالشه

۳ سالشه 

ربطی به سن نداره بچه های خودمم اونقد بزرگ نیستن احتیاج دارن با باباشون وقت بگذرونن مخصوصا تو این سن ولی شوهرم انگار نه انگار 

بابای منم همین بود خدا بیامرز،به بچه های فامیلش خیلی محبت میکرد به ما نه زیاد مخصوص آخریا با من خیلی بد بود😔💔شاید حقم بود ولی خب بچش بودم

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
والا جلو بقیه تا جای ممکن بوسشون می‌کنم میشینن پیشم نازشون می‌کنم اسمشونو با جان همیشه صدا میزنم ببی ...

چه داغون جاریت 😐 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

سنشون کمه؟ بچه های مردمو میگم

بچه داداشش سه سالشه 

بچه های دیگه یکی مثلا۷ و اون یکی ۱۰  

میدونی بحثم اینه که بچه ی مردم خودش ننه بابا داره شوهر من اونجوری دورشون میچرخه ولی بچه ی خودم حتی یه منچ ساده بازی نکرده چندساله با باباش