2777
2789
عنوان

دوستم میگه خیانت زنها الان از مردام بیشتره اما لو نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 89 پست
چقدر ازین صیغه متنفرم کثافت خالصه

تازه دید به طور قانونی جاهاییو برای صیغه و پیدا کردن دختر مورد نظر با ویژگی ظاهری مورد علاقه مردا ساختن ...راستو دروغو خدا میدونه

کسایی که اطلاعات موثق علمی با منبع درست ندارن نه ریپلای کنن نه پست بزارن برام حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید
اتفاقا تو ایران خیانت از سمت خانوم بیشتر شده یه سر به دادگاه برنی میفهمی همین قتل ناموسی بیشترشون به ...

بیشتر شده

به پای خیانت مردا رسیده یا نه؟؟

عین این میمونه

از هر ۱۰۰ مرد ۵۰ مرد خیانت کنن

از هر ۱۰۰ زن ۲ زن

بعد بیای بگی همه زنا خیانت کار شدن ،چون آمارشون از ۲ رسید به ۱۰

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ماله ایرانه 🙄چرا قبول نمی کنی انقد گارد داشتن خوب نیس

نیست یکم دور اطرافتون نگا کنید 

حداقل زنایی که آزادی یه سفر ،یه تفریح ،بیرون رفتن بدون اجازه شوهر ،و هزارتا کوفت زهرمار دیگه رو ندارن ،اصلا شرایط خیانت ندارن نباید این چیزا رو. باور کنن

نه اینکه زنای خیانت کار متاهل نیستن ،چرا هستن ولی تعدادشون کمه ،مطمئن باش زن متاهل خیانت کنه ،به عنوان زن خراب ،صداش تا ده تا محله اینور و اونور میره 

امکان نداره زن متاهل خیانت کنه کسی نفهمه ،همونی که با این زنه قطعا به دوست رفیقاش میگه من زن فلانی رو زدم ،و همین کافیه

شوهرم مغازه داره میگه انقد فساد زیاده زن متاهل با دختر بزرگش میاد دوس پسر خانمه هم از اون ور میاد میگه آدم حالت تهوع میگیره این وضعیتو میبینه طرف جلو بچه ش از این کارا میکنه خب دخترشم فردا مث خودش میشه 

من شوهرم ده ماهه منو ازخونم بیرونم کرده به خاطر یه هرزه بعدشم هیچ جور راضی نیست من برگردم .منم یه ما ...

محلش ندار نرو سمتش ولش کن شاید خودش برگشت اصلا برگزذه هم دیگه بدرد چی میخوره علنا میدونی بخاطر کسی هس یا شک داری بهش بچه هات پیش بابا و اون زنه هس

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
محلش ندار نرو سمتش ولش کن شاید خودش برگشت اصلا برگزذه هم دیگه بدرد چی میخوره علنا میدونی بخاطر کسی ه ...

بچه هام پیش خودشن.زنه باهاش صیغه اینا نشده فقط گفته تا وقتی زنتو طلاق ندادی اسم منو نمیاری 

نه منظورم این هست چون مثلا زن بیوه زیاد در دسترس هست بعضی مردها دهنشون آب میفته شیطنت میکنن

آخه هم نوشتی زن بیوه هم زن مجرد ... و اینکه بیوه ها مگه چشونه؟

کسایی که اطلاعات موثق علمی با منبع درست ندارن نه ریپلای کنن نه پست بزارن برام حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید
بچه هام پیش خودشن.زنه باهاش صیغه اینا نشده فقط گفته تا وقتی زنتو طلاق ندادی اسم منو نمیاری

خب زنه کیه ک این قید شما رو زده بخاطرش میگه چی 

خب جدا. شو تو هم ازش بذار زنه بیاد بچه هاش نگه داره شوهرت وضعش خوبه با خوشتیپ چیه ک زن ولش نمیکنه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست