2777
2789

عادت داره شوهرم 

هروقت میایم حتی توی صورتمم نگاه نمی‌کنه حتی بهم تشر هم میزنه تحویلم نمیگیره منم غریبم کلا برای یه استان دیگم 

خیلی دل شکسته ام از این اخلاقش حس غریبی تنهایی 

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسرا خانوادشون رو میبینن لوس میشن 

علی ۵ ساله از تهران میشن

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید
مادرشوهرم نه همسرم رو میگم

شاید مادرشوهرت از شوهرت انتظار بدخلقی باتورو داره

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.قطعا وقتی میگم لایک نکنید یعنی درخواست دوستی هم نفرستیدوقتی میگم به هیچ عنوان...منظورم این هست که اگر مذهبی هم هستید تاپیک های مذهبی من رو هم لایک نکنید و اگر تا امروز خیال کردید چون مذهبی هستید اجازه ی لایک دارید اشتباه فکر کردیدبنابراین لایک خود را پس بگیرید.ربطی به این نداره که من مذهبی هستم یا غیر مذهبی.ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا نداریدبحث اینه که به امضای هم احترام بذاریم چون حتما علت هایی برای آن دارم...

بیشتر ببینید

بیخیال اسی مگه تو احتیاج داری کسی محلت بذاره؟خودت به اندازه ی خودت باش 

مگه شوهرت کیه که به تو‌محل بده یا نده 

برو بیا بخور بخواب کمک کن سرتو تو‌گوشی کن 

واسه خودت وقت بگذرون 

منم قبلا شوهرم همینجور بود من اصلا محلش ندادم و با اعتماد بنفس و محکم بودم واسه خودم وقت میکذروندم 

الان همش میخواد با منم صحبت کنه خانوم خانوم میکنه 

منم عادی رفتار میکنم 

بیخیال بابا خودتو سر چرت و پرت اذیت نکن

برادر من که وقتی میان خونه ی ما. فقط زنشو میبینه

خوشبحال زنش 

و مایی که تکیه گاهی نداریم تو خانواده شوهر

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
مادرشوهرم نه همسرم رو میگم

اگه مادرشوهرت زن خوبی باشه به شوهرت میگه

عروسمو اذیت نکن غریبه

ولی اگه چیزی نگه انگار خوشش میاد ناراحتی تورو ببینه

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.قطعا وقتی میگم لایک نکنید یعنی درخواست دوستی هم نفرستیدوقتی میگم به هیچ عنوان...منظورم این هست که اگر مذهبی هم هستید تاپیک های مذهبی من رو هم لایک نکنید و اگر تا امروز خیال کردید چون مذهبی هستید اجازه ی لایک دارید اشتباه فکر کردیدبنابراین لایک خود را پس بگیرید.ربطی به این نداره که من مذهبی هستم یا غیر مذهبی.ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا نداریدبحث اینه که به امضای هم احترام بذاریم چون حتما علت هایی برای آن دارم...

بیشتر ببینید

شوهر منم همین بود

کار تا اینجا پیش رفت که تا دورهمی می‌گرفتیم خونه باباش به خودم میرسیدم و محل سگ بهش،نمی‌دادم و بقیه گرم حرف زدن میشدم 

جوریکه اون دیگه دیده نمیشد 

رفته رفته فهمید که اگه قصد بی حرمتی کنه خودش نادیده گرفته میشه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند