2777
2789
عنوان

این سایت باعث شده دنبال شوهر باشم

299 بازدید | 19 پست

بخدا از وقتی اومدم این سایت اونقدر دخترا نوشتن سنمون رفته بالا تنها موندیم و این حرفا به منم تلقین شده که باید هر چه سریع تر ازدواج کنم وگرنه میمونم رو دست

تاپیک های کتک و خیانت و هزاران تاپیک دیگه ضدشو نمی بینی؟! 😂

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هرچی سنت بالا تر بره گزینه هات کمتر میشه 

به حرف اینا گوش نکن که میگن مجردی عشقه و ازادی و اینا 

از یه سنی که بگذری تنهایی انقدر بهت فشار میاره وقتی در خونه باز کردی دیدی کسی نیست بقضت میگیره

هیچ خبری نیست ...😉

درست فکر می کنی نه که عجله کنی ولی گیر الکی نده و کمالگرا نباش...اگه مورد خوبی بود که اکی بود تعلل نکن...اگر هم مورد خوبی تا ابد نبود عزت نفس داشته باش...

سعی کن بیشتر از اون جهت روت اثر بزاره که بفهمی زمان ثابت نمی مونه آدم سی سالش میشه چهل سالش میشه پنجاه سالش میشه....عقایدش تفکراتش اولویاتش تغییر می کنه پوست می ندازه و ممکنه حسرت خیلی چیزارو بخوره که اصلا فکرشم نمی کرده

تحت تاثیر قرار نگیر، مثلا از وقتی اومدم توی سایت، اکثر کاربرا یه رشته را تاپ میبینند بقیه را پایین و به درد نخور، به حرف این کاربرا بود که همه باید شغل و درسشون را رها میکردند.

جوری هم اون رشته را بالا میبرند و بقیه رشته ها را میکوبونند که طرف را تا مرز افسردگی میبرند.

قضیه ی شما هم مثل این مورد

ببین دلت چی میگه