2777
2789
عنوان

تصادف🥲

163 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان. ما الان تو جاده بودیم و خب تو شلوغی ها یه عالمه هم تصادف دیدیم🥲😭 خواستم اینجا براتون بنویسم که توروخدا  تو ترافیک و شلوغی، خدایی نکرده زبونم لال  اگر تصادف کردید، خواهرانه ازتون خواهش میکنم دعوا نکنید حمله نکنید به اون یکی ماشین. به خدا هیچ چیز با درگیر شدنتون حل نمیشه فقط اعصابتون خورد میشه و کتک کاری راه میوفته و چه بسا پول بیمارستان و پزشک هم بیوفته گردنتون در کنار پول تعمیر ماشین🥲 اینا که ما دیدیم خانوادگی به همدیگه حمله کردن دخترای من کلی هول شدن خودم گریه م گرفته بود.

خواهش میکنم با احتیاط رانندگی کنید اگر هم تصادف کردید دیگه کاریه که شده، لطفاً درگیر نشید❤️🙂 انشالله که مسافرت به همه تون خوش بگذره❤️ 😘 

پویش

نه_به_تصادف#  

🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ما پارسال تو جاده تصادف کردیم همه رو برده بودن بیمارستان. 

اونجا غذا برای بچه های همدیگه می بردیم و با هم صحبت می کردیم 

طرف یه تابلو رو حواسش نبوده و ندیده دلیل نمی شه آدم بدی باشه 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

ما پارسال تو جاده تصادف کردیم همه رو برده بودن بیمارستان. اونجا غذا برای بچه های همدیگه می بردیم و ب ...

والا باورم نمیشه چی دیدیم. خانمه پیاده شد حمله کرد به بقیه آقایون بعد همه میخواستن حمله کنن به هم. فقط دعا میکنم طوریشون نشده باشه🥲طفلک دخترام اینقدر ترسیدن

کلا ملت ما همه بی اعصاب شهرستان ما مرزه میون دو تا شهره ازش رد میشن اینقدرم شلوغههه که حد نداره چندین بار با مسافرا درگیر شدم تازه طلبکار هم هستن فوش میدن به آدم یه چیزایی آدم میبینه فقط هم عید یادشون یاد مسافرت برن

کلا ملت ما همه بی اعصاب شهرستان ما مرزه میون دو تا شهره ازش رد میشن اینقدرم شلوغههه که حد نداره چندی ...

توروخدا درگیر نشو. اگر عقل داشت راهشو می‌رفت. بذار به حساب اینکه طرف مشکل داره. والا اون وسط یه احمق اگه چاقویی چیزی در بیاره الکی الکی کلی مصیبت میشه ولشون کنید🥲

شهر ما توریستی آنقدر رفتارهای زشت از مسافرها می بینیم که حد نداره.  

خانومه تو یه خیابان شلوغ بچه اش سر پا گرفته بود که جیش کنه تو جوی کنار خیابون بعد قسمت بدترش یه مسافر دیگه بود که گفت مردم این شهر (ما رو می گفت) چه بی فرهنگ هستند! 😒😒😒😒😒😒

شهر ما توریستی آنقدر رفتارهای زشت از مسافرها می بینیم که حد نداره. خانومه تو یه خیابان شلوغ بچه اش ...

ولشون کنید به خدا ارزش درگیر شدن ندارن. 

خودتونو بخاطر یه آدم که خیابون با توالت تشخیص نمیده، تو خطر نندازین. ولشون کنید❤️🥲🥲

ولشون کنید به خدا ارزش درگیر شدن ندارن. خودتونو بخاطر یه آدم که خیابون با توالت تشخیص نمیده، تو خطر ...

همین مسافر دومی احتمالا تا آخر عمرش هر جایی که صحبت از شهر ما بشه می خواد همین خاطره رو تعریف کنه! 

در صورتی که شهر ما چون توریستی هست به خاطر قوانین بین المللی ملزم هست که تو هر محدوده خاص یه سرویس بهداشتی داشته باشه و معمولا ما مردم شهر اون قسمت ها که می ریم محل همه اونها رو بلد هستیم و یه مسافر هم کاملا از طرز لباس پوشیدنش مشخص هست (فقط یه مسافر هست که تو همچین خیابان باکلاسی با دمپایی و شلوار خونگی از ماشین پیاده می شه تا بچه اش کنار خیابان سر پار بگیره اونم ماشینی که توش پر وسیله هست و پلاکش برای یه شهر دیگه است)

همین مسافر دومی احتمالا تا آخر عمرش هر جایی که صحبت از شهر ما بشه می خواد همین خاطره رو تعریف کنه! د ...

والا اینارو نمیشه عوض کرد ماهم شمال هستیم تو تعطیلات انواع مسافر ها رو میبینیم. واقعا ارزش نداره. طرف میاد میگه شمال کثیفه بعد خودش آشغالشو میندازه بغل خیابون می‌ره. حالا هی دونه دونه بخوایم باهاشون درگیر بشیم نه تنها درست نمیشن بلکه میرن میگن مردم اونجا اعصاب ندارن. نه اعصاب خودمونو خورد میکنیم نه با کسی درگیر میشیم. باور کن اینا ارزش تذکر دادن هم ندارن ولشون کن فقط اعصاب خوردی داره. همین!