2777
2789

قبلا با دستگاه گوش سوراخ کن نرمی گوشم رو سوراخ کردم ولی اینبار غضروف رو زدم خیلی درد داره کسایی که تجربه دارن در مرود مراقبت هاش توضیح بدن ممنون میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مبارکت باشه، دردش برای دوسه روز اوله

خییلی باید مراقب باشی که خدای نکرده عفونت نکنه چون غضروف حساسه، هیچ وقت هم از الکل استفاده نکن خودش باعث عفونت میشه فقط برای اطراف گوشت استفاده کن  ،هروز هم با سرم شستشو پرسینگتو تمیز کن پماد بزن

آنجا ببر مرا که شرابم نمی برد...

من هزاربار خودم سوراخ کردم تو خونه با سوزن درد نداره زیاد ولی همیشه بعد چند وقت بسته میشه سوراخ

بستهه میشههه من این همه درد کشیدم که چند مدت بسته بشه درد داره مال من افتضاح غضروف رو زدم ولی نرمی زیاد درد نکرد وای نگووووووو 

مبارکت باشه، دردش برای دوسه روز اولهخییلی باید مراقب باشی که خدای نکرده عفونت نکنه چون غضروف حساسه، ...

ممنون.اره خیلی درد داره تازه بی حسی پماد زایلاپی زدم فایده نداشت خیلی عجیب درد داره نرمی گوشم رو زدم درد نداشت همون ۵ دقیقه اول این افتضاح درد داره پماد موپروسین زدم دور و اطرافش ببینم چی میشه

ممنون.اره خیلی درد داره تازه بی حسی پماد زایلاپی زدم فایده نداشت خیلی عجیب درد داره نرمی گوشم رو زدم ...

غضروف طبیعیه ک درد داشته باشه،فقط خیلی مراقب باش کلوئید یا عفونت نکنه همیشه تمیز نگهشدار

آنجا ببر مرا که شرابم نمی برد...