2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون اینو بگه ناراحت میشین

280 بازدید | 20 پست

من قدم ١۵۶/١۵٧

نامزدم حدودا ١٨٠

من چون خونمون کامل فرشه دیگه توی جلسه خواستگاری صندل نپوشیدم گفتم بده رو فرش

حالا توی عکسایی ک‌ اون شب گرفتیم من خیلییی ریزه میزه افتادم پیش نامزدم

چن نفری از طرف اونا هم ازمون عکس گرفتن🤦🏻‍♀️

نامزدم اومده بهم میگه بخاطر لباست بوده(کت دامن)ک قدتو کوچیک نشون داده لباست مناسب نبوده باید کت شلوار میپوشیدی و لباست سلیقم نبوده ، جلسه بعد کت شلوار بپوش ک انقد کوچولو بنظر نرسی

و منم ناراحت شدم و گفتم ربطی به لباس نداره من قدم همینه و بحثمون شده

نظر شما چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه ناراحتی و بحث واسه چیه

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)
بیشتر ببینید

سلام ، خوشبخت بشین الهی ، ربطی به لباس که نداره اما درست میگه کت شلوار بلندتر نشون میده قد رو و به نظرم شیک تره ، صندل هم همیشه پات کن ، صندل ربطی به فرش و ... نداره

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 

دنبال بهونه واسه بحث میگردینا

نه من بودم ناراحت نمیشدم چون داره نظر صادقانشو واسه بهتر جلوه دادن من میگه

دوس داری ینفر الکی بهت بگه مثلا فلان لباس خیلی بهت میاد