2777
2789

بچه ها من تو ی چت ناشناس با یکی حرف زدم یهو گف توام متاهلی؟پشمام ریخ گفتم ودف متهلی مگه گفت عاره گفتم خو خاک تو سرت داری خیانت میکنی و فلان.....میگفت تو برات چ فرقی داره من متاهل باشم یا مجرد من خرجتو میدم دیگه/:...میگفتم زنت خیانت کنه چی میگفت اون سادس نمیکنهههه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کثافتا بعد اگه زن بدبختشون همچین کاری کنه کشتنش .بلاک کنین مردای متاهلو .اگه شماره زنشونو دارین حتما ...

میگفت همه مردا خیانت میکنن میگفتم بابای من نمیکنه میگفت میکنه تو اصکلی خبر نداری

چند ماه پیش یه خانمی قرار اشنایی گذاشت برای دخترم و یه اقایی دخترم و خودم قبول نکردیم چون سنش کمه دخترم، خانمه خیلی اصرار کرد، دخترم گفت میرم بهش میگم نمیخوام اصلا ازدواج کنم ولی مامانت قبول نکرد و اصرار کرد رفت بعد وسط صحبتشون بهش گفت من متاهلم یه دختر 1 ساله دارم ولی طلاق میگیرم بخاطرت دخترمم یه چک خوابوند تو دهنش و امد خونه 

چند ماه پیش یه خانمی قرار اشنایی گذاشت برای دخترم و یه اقایی دخترم و خودم قبول نکردیم چون سنش کمه دخ ...

وای 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان عج صلوات بفرستیدلطفا🌺

تو سایت آرامش نداریم مرد زن نماهست بیرون نگم برات

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

گف

متهلی 

ودف 

عاره 

خو 

کلا ی دیکشنری جدید لازمه واسه خوندن حرفای شما

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁