2777
2789

چرا؟ چون هر مدل ادم با هر مدل بینش و عقاید و سبک حرف زدنی هست درسته سایت عمومیه و هر کی میتونه نظر بده اما بعضیا زبونشون اونقدر تلخه که انگار تو چاله میدونن تا سایت عمومی !!

هیچوقت ما ها نمیتونیم اینا رو تغییر بدیم ، تلاش برا تغییر دادن اینا مثه تلاش برای حالت دادن به آبه !!

متاسفانه وجود یه عده پر از کینه و نفرت و حسادت بی دلیله جوری که حتی به کوچکترین موفقیت دیگران حسادت می کنن !!! و راحت قضاوت می کنن !!

نمونش و من دیروز دیدم ، اینکه من مثلا پروفسور باشم یا یه کارگر تو‌هیچ کدوم از شرایط هیشکی تو سایت به من مدال افتخار نمیده !! پس دلیلی نداره که من شغلم یا رشتم یا هر چیزیم و دروغ بگم !!

این مدل ادما اونقدر بیکارن که حتی با سکوت ادم هم به بحث ادامه میدن راستش بنظرم پیدا کردن شغل با حقوق کم برا این ادما بهتر از ول چرخیدن تو سایت و فضولی و قضاوت کردن و دل شکوندنه !!

حرف دلتون و اینجا نزنید بعضیا حتی اطلاعات غلط میدن ، خودم دیدما خواه یا ناخواه یه عده اینجورین .

به ازای حال بدتون میاید ارامش بگیرید ، یهو از ۱۰  تا کامنت ۶ تا کامنت رو مخ تحویل میگیرید 🫠

● درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ● من دختری از جنس شیشم ؛ اما سعی میکنم قوی تر از این حرفا باشم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم معمولا هر کسی حرف دلش رو میزنه مثل شما 

تاپیک رو قفل میکنه 

نینی سایت اعصاب قوی می‌خواد 

حتی اگه خیلی آدم قوی باشی 

بازم گاهی دلت جوری میشکنه 

که نیاز داری مدتی اصلا تو فضای اینجا نباشی 

تا از اون حال و هوا دربیای 

جو سایت اصلا خوب نیست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یه روز یکی اینجا دلمو بد شکست ولی چیزی بش نگفتم و سپردم ب خدا

بعد چن مدت دیدم تاپیک زده یه مشکلی براش پیش اومده و از مردم کمک خواسته بود براش دعا کنن

اره اینجا سایت عمومیه

ولی پشت هر اکانت یه دله

دل نشکونیم

عی داد

عزیزم معمولا هر کسی حرف دلش رو میزنه مثل شما تاپیک رو قفل میکنه نینی سایت اعصاب قوی می‌خواد حتی اگه ...

من دیروز اصلا نمیخواستم ببندم

هی کوتاه اومدم

هی ریپ زدن 

منم یه اخلاق بدی که دارم اینه که حتی تو ناراحتی اروم جواب میدم ولی از تو‌ میشکنم

اخر سر دیدم هی داره کش پیدا میکنه بستم

فقط اون تاپیکم بستس بقیه بازه ولی بد تا کردن واقعا

دقیقا بعضی برخوردا واقعا ادم و می رنجونه و ادم با خودش میگه یه مدت باید کلا برم

● درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ● من دختری از جنس شیشم ؛ اما سعی میکنم قوی تر از این حرفا باشم .

نصف کاربرای اینجا مردن

اگر قرار باشه جدی بگیری که نمیشه 🫠😫

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته حدود ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید

بله، همینطوره.‌ من حتی کامنت منفی و مخالفت را مودبانه می نویسم.‌ ولی خیلی پیش اومده در جواب یک کامنت کاملا مودبانه، جوابی گرفتم که واقعا شوک شدم... 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
یه روز یکی اینجا دلمو بد شکست ولی چیزی بش نگفتم و سپردم ب خدابعد چن مدت دیدم تاپیک زده یه مشکلی براش ...

من اونقدر ناراحت بودم که فقط فهمیدم باید تاپیک و ببندم 

ینی قفل قفل بودم 

هیچ کاری نکردم جز گریه عین بچه ها

امیدوارم اینجور ادما یاد بگیرن که دل شکوندن تقاص داره

عزیزم اینجارو زیاد جدی نگیر

نمیدونم دیشب چی شد اصلا ، هیچوقت جدی نمیگیرم از ۹۸ تا الان هستم . ولی دیشب واقعا دلم بد شکست

من دیروز اصلا نمیخواستم ببندمهی کوتاه اومدمهی ریپ زدن منم یه اخلاق بدی که دارم اینه که حتی تو ناراحت ...

درسته خیلی اعصاب قوی می‌خواد 

گاهی به اونایی که اینجا فحاشی میکنن حق میدم 

خیلی خودم رو کنترل می‌کنم که دعوا نکنم 

دلخوری پیش نیاد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
نصف کاربرای اینجا مردناگر قرار باشه جدی بگیری که نمیشه 🫠😫

اونایی که بودن خانوم بودن حالا دیگه الله و اعلم خانم واقعی یا مرد

ولی برخورد بعضی خانوما واقعا زنندس

بله، همینطوره.‌ من حتی کامنت منفی و مخالفت را مودبانه می نویسم.‌ ولی خیلی پیش اومده در جواب یک کامنت ...

متاسفانه 

من دیروز سکوت کردم و پیرو این سکوت بازم کامنت تحقیر امیز شنیدم