2777
2789
عنوان

مامانم میخواد بده بچه هفده ساله تو جاده بشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 71 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قبل پلیس عوض میکنن راننده رو پلیس رندومی کاش باشه تو جاده بگیرن اینو بندازنش زندان تا ادب بشه

برادر زاده من تازه گواهینامه گرفته ولی هنوز پشت فرمون نمینشینه چون کارتش هنوز براش نیومده

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید
خواهشا با زندگی مردم بازی نکنید. چند سال پیش تو جاده قم به پسر بچه پشت فرمان نشست‌ یه خانواده دیگه ت ...

امیدوارم پلیس بگیره اتشون ماشینو توقیف کنن تا دیگه از اینکارا نکنن

خودتون میرید تو کام مرگ خب به سلامت

من و بقیه مردم چه گناهی کردیم

زابل زاهدان

اوه اوه ...

عجب مادر خجسته دلی دارین ، ولی دختر فهمیده ای داره

اصلا نزاری داداشت بشینه

خودت دیگه بهتر از همه میدونی که این چیزا شوخی بردار نیست یه عمر خدای نکرده پشیمونی و بیچارگی پشتشه

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید

رانندگی تو جاده والا اونا که وارد هستن هم میترسن مگه همه چی بچه بازی هست مقر فقط مادرتون هست نه برادرت اون کله اش داغه مادرت که بزرگه باید کنترل کنه اوصاع را 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اوه اوه ...عجب مادر خجسته دلی دارین ، ولی دختر فهمیده ای دارهاصلا نزاری داداشت بشینهخودت دیگه بهتر ا ...

من که نمیذارم ولی خدا منو از دست اینجا نجات بده تا نمردم یا نکشتمشون