2777
2789

میشه صادقانه بگید ماهی دویست میلیون درامد داشتی رفتارت چطوری بود!!! 

من درامدم متغییر ۲۰۰ گاهی حتی  تا۵۰۰ 

(( البتهههه چندماه ک اینقدر خوب شده فکر نکنید وضعم توپ در حال حاضر توی ی خونه کوچیک ته شهرستانم حتی 

همین ده روز‌پیش ی خونه خوب گرفتم بالاخره

اینا رو‌گفتم فکر نکنید قصدم این ک خدای ناکرده بگم پولدارم و … 

خلاصه که بچه ها من درامدم بهم حس مغروری نمیده خاکی خاکی هستم دیروز ی پیرزن نیازمند دیدم چون ساعت سه بود مغازه ها بسته بودن براش خرید کنم اما داشت از سرما میلرزید من کفشام در اوردم جورابام کردم پاش که گرم بشه 

یه منشی دکتر که دوست دوستم هست منو دید پوزخند زد بدون سلام گفت مگه فامیلیته؟ و رفت فاز دکترا رو میگیره🫤🫤

توی دلم گفتم من درامدم اندازه همین دکتری هست ک تو منشیش هستی اون وقت داری به من پوزخند میزنی ‌‌مسخره میکنی عصبیم هنوز از دیروز 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزییییزم، خدا به آدم هایی مثل تو بیشتر بده❤

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
جوراب تو درآوردی بهش دادی؟تو که انقد میگی خوبی میبردیش دم مغازه یه جفت جوراب و یه جفت کفش برای میگرف ...

گفت مغازه ها بسته بود

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
جوراب تو درآوردی بهش دادی؟تو که انقد میگی خوبی میبردیش دم مغازه یه جفت جوراب و یه جفت کفش برای میگرف ...

نوشته

ساعت سه بود مغازه ها بسته بود

می خونید؟ 

🙁😐

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید

چه کار چندشی کردی جورابات آخه

بهش پول می‌دادی خب 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید