2777
2789
عنوان

با کراشم ازدواج کنم

151 بازدید | 14 پست

محتوای ۱۱ درصد از تاپیک های نی نی سایت:

بچه هاااا، من دو ماه پیش رو یکی از همکلاسی هام تو دانشگاه ک*راش زدم، هفته پیش دیدم پیج من رو فالو کرده و دیشب استوری گذاشتم و کراشم سین زدددددد، به نظرتون اسم بچه آینده ام رو چی بزارم؟

یعنی دوست داره اول دختر باشه یا اول پسر؟؟؟

واییییی، اگه استوریم رو لایک کنه دیگه مطمئنم میاد خواستگاریم.

خب؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سم ترین تاپیکی ک دیدم ی دختری بودچندماه پشت سرهم یه تاپیک رومیزدک یه استوری گذاشت بود راجب این ک مریض ک راشش انگارگفت بودخداسلامتی بده این دخترمگه ول کن بودهفت ماه هشت ماه پشت سرهم این تاپیک رومیزدک من چی جوابشوبدم منم براش نوشتم دخترجون یکسال داری تاپیک میزنی طرف اصل یادش نیس دیگ بس کن😂

اینکه شوخی هست .ولی تو تاپیک ها دیدم پسر بهشون سلام میکنه میگن دوستم داره کی میاد خواستگاری چی بپوش ...

این ک خوبه توبعضی ازخونواده هاهم همینه ی پسرمیره خونه یکی میگن امده خواستگاری ماهم جواب منفی دادیم حالاطرف ازاداره برق بوده اومده کنتورنگاه کنه😂

جهان سوم جایی هست که به جای اینکه تمرکزشون رو خودشون و پیشرفتشون باشه ، روی جنس مخالف و جفت گیریه

واقعیت اینه جنیفر هم باشی دلت بن افلک  وازدواج می‌خواهد. کاملا طبیعی هست .