2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم میشه بگی چطور ابله گرفتین؟؟من باردارم دکتر بهم گفته نباید تو باردتری بگیری منم از ترس اصلا از خ ...

سلام

آره برای زنان باردار خطرناکه. باعث نقص توی جنین میشه.

معمولا توی زمستون و بهار خیلی شایع هست.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
سلامآره برای زنان باردار خطرناکه. باعث نقص توی جنین میشه.معمولا توی زمستون و بهار خیلی شایع هست.

شما تا حالا گرفتین؟؟

راه انتقالش چطوره

مثلا تو مطب دکتر ماسک میزنم امکان انتقال نیست؟؟

مراسم نامزدی داداشمم در پیشه گفتم نرم اخه میترسم تو شلوغی بگیرم

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما تا حالا گرفتین؟؟راه انتقالش چطورهمثلا تو مطب دکتر ماسک میزنم امکان انتقال نیست؟؟مراسم نامزدی داد ...

توی اینترنت زدم نوشته سرفه و عطسه و از طریق تماس با اون جوش های روی پوستشون

نمی دونم چی بگم. با یک دکتر  مشورت کنین بهتره.

توی فامیل های ما چند نفر همین چند وقت گرفتن.

دقت کنین توی سایت هم تاپیک های آبله مرغون زیاد شده.

آره توی مراسم ها خطرناکه از نظر من چون الان شیوعش بالاست.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
شما تا حالا گرفتین؟؟راه انتقالش چطورهمثلا تو مطب دکتر ماسک میزنم امکان انتقال نیست؟؟مراسم نامزدی داد ...

به نظرم نرو من سال نو رفتم سر خاک عموم نمیدونم کی داشت از کنارم رد شد بعد ۱۰ روز شروع شد علایمش

ممنون عزیزم

خواهش می کنم.

💙💙💙

بیشتر ببینید
به نظرم نرو من سال نو رفتم سر خاک عموم نمیدونم کی داشت از کنارم رد شد بعد ۱۰ روز شروع شد علایمش

👌👌👌

بیشتر ببینید

انشالله زودتر خوب بشید

اره دیگه انگار چاره ای نیست نمیرم

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40