red_flower2006 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 4545 عنوان کیا دوست دارن اینجا غم دلشونو بنویسن ولی نمیتونن 81 بازدید | 13 پست من خودم بارها نوشتم و پاک کردم، انگار بعضی چیزارو نه میشه گفت و نه میشه نوشت، فقط باید تو دلت نگه داری، بعضی غم ها صدا ندارن🥲 کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 1404/01/11 | 08:47 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanبهارم عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1366 من ... حتی جرات تاپیک زدنم ندارم دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....
۰۰الهــــه_برفـــی۰۰ عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 10935 اینجا هیچکس گوش شنوا نیست (اکثرا)بیشتریا دنبال اینن زخماتو بشناسند و تو شرایط مختلف به روت بیارن 💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡 اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمیپذیرم
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 17534 من از وقتی قضاوتم کردن توهین کردن قسم خوردم دیگه جز خدا به کسی دردمو نگم زنانی که بابا ندارن هرچیزی تو زندگیشون اشتباه پیش بره، میشینن برا باباشون گریه میکنن!
red_flower2006 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 4545 من ... حتی جرات تاپیک زدنم ندارم من مینویسمو مینویسم آخرش میبینم این یه صدم ماجرا هم نمیشه... میام بیرون دلم برای تنهایی خودم میسوزه کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور...
مونا12345 عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 4868 بعضی چیزا هست ک دور اطرافیانمون میدونن و اگ تاپیک بزنیم ممکنه با همون تاپیک شناساییمون کنن واسه همینه بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم بیشتر ببینیدبستن
سارافینا عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 3801 من قبلا می نوشتم ولی کاربر اوپرا از تاپیکام سوءاستفاده می کنه و تحقیرم می کنه دیگه تاپیک درد و دل نمیزنم
red_flower2006 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 4545 اینجا هیچکس گوش شنوا نیست (اکثرا)بیشتریا دنبال اینن زخماتو بشناسند و تو شرایط مختلف به روت بیارن توی این چندسالی که اینجام میتونم بگم70به30 کاربرا خوب و مهربون بودن🥲 کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور...
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 4290 من🤚خیلی وقته قصد دارم قصه زندگیمو بنویسم اما تا شروع میکنم انگار جوهر خودکار خشک میشه و نمیشعاینجا هم چند بار امتحان کردم اما نشد،فقط مبهوت به صفحه کلید گوشی خیره بودمبعضی از غما اونقدر سنگینن که اعضای بدن هم دیگه توانشو ندارن خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
red_flower2006 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 4545 بعضی چیزا هست ک دور اطرافیانمون میدونن و اگ تاپیک بزنیم ممکنه با همون تاپیک شناساییمون کنن واسه همین ... اونم هست، ولی من گفتم میشه به نینی یار داد پاک کرد کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور...
mamanبهارم عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1366 من مینویسمو مینویسم آخرش میبینم این یه صدم ماجرا هم نمیشه... میام بیرون دلم برای تنهایی خودم میسوزه واقعا همین طوره...بعضیا هم با مشاوره های بیخودشون بدتر نمک میشن برای زخمت ..انقد همه چیو ریختم تو خودم ، قفسه سینم درد میکنه دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....
مونا12345 عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 4868 اونم هست، ولی من گفتم میشه به نینی یار داد پاک کرد پاک نمیکنع من صد بار فرستادم پاک نکرد بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم بیشتر ببینیدبستن