2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیتونیم هیچ وقت با هم کنار بیاییم یه اتفاقی افتاده بینمون که تا قیامت قهر یم

خب زدم هوش مصنوعی گفت نیاز به آشتی کردن دارن مگه جزئیات رو بدی بیشتر کمک کنه

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

خب زدم هوش مصنوعی گفت نیاز به آشتی کردن دارن مگه جزئیات رو بدی بیشتر کمک کنه

بعد از مرگ یه بزرگ خانواده بخاطر کلک و حقه ای که زد برای اموال با هم قطع رابطه کردیم البته قبلش چند ضربه مالی هم بهم زد  

این تجربه‌ای که داشتید، واقعاً می‌تونه دردناک و ناامیدکننده باشه. وقتی اعتماد بین اعضای خانواده شکسته می‌شه، بازسازی اون خیلی سخت به نظر می‌رسه، به‌خصوص وقتی پای مسائل مالی و احساسات عمیق در میونه.

قطع رابطه گاهی می‌تونه راهی برای حفظ آرامش و جلوگیری از آسیب بیشتر باشه، اما این تصمیم همیشه آسون نیست. شاید با گذشت زمان، اگر احساس کردید که می‌تونید بدون آسیب دوباره با اون فرد روبرو بشید، فرصتی برای گفتگو و حل سوءتفاهم‌ها پیدا کنید. البته این کاملاً به شما و شرایطتون بستگی داره.

مهم اینه که در این مسیر، از خودتون مراقبت کنید و اجازه ندید این تجربه‌ها روی آرامش و سلامت روانتون تأثیر منفی بذاره. اگر نیاز دارید بیشتر درباره این موضوع صحبت کنیم، من اینجا هستم. 🌟

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

این تجربه‌ای که داشتید، واقعاً می‌تونه دردناک و ناامیدکننده باشه. وقتی اعتماد بین اعضای خانواده شکست ...

علنا به دیگران گفته میخوام کاری کنم به این یعنی من چیزی نرسه و کلی با کلک و حقه اموال گرفته بنظرت این رابطه بازسازی میشه ؟ در حالیکه کلی حق خوری کرده و قصدش بوده چیزی به من نرسه ؟

این تجربه‌ای که داشتید، واقعاً می‌تونه دردناک و ناامیدکننده باشه. وقتی اعتماد بین اعضای خانواده شکست ...

بخاطر چند قرون قرآن و تکه کرده 🙄🙄🙄الانم رفته مشهد که خدا نکرده به زندگیش صربه وارد نشه بخاطر قرآن پاره کردن .ایا این شخصی که حتی به صراحت گفته قرآن و قبول نداره و با جفت پا میره روش قابل بخشش و قابل اعتماده ؟

علنا به دیگران گفته میخوام کاری کنم به این یعنی من چیزی نرسه و کلی با کلک و حقه اموال گرفته بنظرت ای ...

نوشته به صورت عاقلانه و صادقانه و آرامی باهاش حرف بزنید و از احساسات و افکارتون بگین اگه رابطه براتون ارزشمنده و جای آشتی داره

نوشته به صورت عاقلانه و صادقانه و آرامی باهاش حرف بزنید و از احساسات و افکارتون بگین اگه رابطه براتو ...

ممنون عزیزم . مگه اینکه توبه کنه از کارش و حق و حقوق من رو بده