2777
2789
عنوان

آیا طبیعیه این حجم از گرم بودن

821 بازدید | 35 پست

اول ک عیدتون مبارک انشاالله نماز روزه هاتون قبول باشه❤️ طبیعیه کسی بخواد انقد گرمش باشه؟ همسرم از شدت گرما اول ک شوفاژارو همه خاموش کرده من واسه خودم شبا چون یذره زود مریض میشم شوفاژو میزارم رو کم دیشب شوهرم میخواست پنجره اتاقو باز بزاره نزاشتم رفت تو پذیرایی پنجره رو باز کرد کنار پنجره بدون پتو گرفت خوابید همیشه همینطوریه زمستونم خیلی کم سردش میشه اصلا درک نمیکنم من خودم میانه م ولی الان ک وسط تابستون نیستیم اینجا خنکه بعضی وقتام سرد میشه هوا ، صب بیدار شدم خونه انقد سرد بود الان شوفاژو زدم بالا ولی واقعا کار همیشگی شوهرم همینه🤦‍♀️

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید

نه شوهرت زیادی گرماییه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شوهرت زیادی گرماییه

بشدتتتت من اوایل میترسیدم مریض شه ولی الان واسه خودم میترسم مریض شم

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید
و منی که هنوزم چسبیده به بخاری ام

ظاهرا دوستان همگی گرمایین و منو شما فعلا چسبیده ب بخاریم😅

بیشتر ببینید
ظاهرا دوستان همگی گرمایین و منو شما فعلا چسبیده ب بخاریم😅

اینجور که پیداست بعله

ولی خودمون نرمالیم اااا🤣👍

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞  شیخ و من هر دو طلبکار بهشتیم ولی.....من به تو،او به نماز خودش ایمان دارد

مردادگرمایین ؛ شوهرم بدون لباس جلو کولر گازی میخوابه

شوهر من اصلا چاق نیس ک بگم بخاطر چربی و ایناشه اتفافا لاغره ولی من نمیدونم چرا این هر روز و هرساعت گرمشه بخدا وسط زمستون این بدون پتو میخوابید

بیشتر ببینید