2777
2789
عنوان

بنظرتون دلیل خیانت مردا چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 220 پست
فرازناشویی یک پدیده ی چند عاملیه نمیشه یه دلیل براش آورد ولی در کل وقتی نیاز های اصلی آدم ها در بستر ...

مهمترین دلیش میل جنسی چندین برابری مرد نسبت به زن نمیتونه باشه ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یه مرد با کی به زنش خیانت میکنه؟یه زناینجا همه سیس پاکدامنی برمیدارندرصورتیکه تا چشمشون به پول میفته ...

من بارها و بارها نخ دادن دخترا رو به شوهرم دیدم حتی وقتایی که خودم کنار شوهرم بودم فقط بخاطر اینکه شوهرم وضع مالیش خوبه. اصلا حیا از بین رفته. خیلیا خودشونو به پول میفروشن به راااااحتی

اگر یه زن به خودش اجازه نده وارد زندگی یه زن بشه هر مردی سمت خیانت نمیره باید زن اجازه بده که مرد هم ...

بعضی خانوما خیلی راحت زندگی دیگرانو خراب میکنن اندازه سرسوزنم عذاب وجدانم ندارن

من بارها و بارها نخ دادن دخترا رو به شوهرم دیدم حتی وقتایی که خودم کنار شوهرم بودم فقط بخاطر اینکه ش ...

دقیقا همینه ک میگی

این همه پسر مجرد

چرا سما اونا نمیرن؟

چون میخوان کسی باشه خرجشون کنه

اطراف هم هر مردی که خیانت کرده اتفاقا یه زن زیبا و خانواده دوست داشته که حتی با وجود خیانت همچنان مت ...

یکی از اقوام دور 

یه زن داره پنجه آفتاب 

تیپ و شخصیت بیست 

یه زندگی عاشقانه ...

یهو گفتن شوهرش زن دوم گرفته و اینها به طور خیلی اتفاقی متوجه شدن..

حالا زن دوم چطوره؟

میگفتن اندازه مادر پسر سن داره 

دوتا بچه بزرگ و داماد هم داره 

میگفتن به پسر وعده پول داده 

باورم نمیشد این مرد با وجود این زن زیبا و همه چیز تمام بره زن این مدلی که گفتن بگیره 

تا اینکه یه روز به طور اتفاقی اومدن محل کارم 

خششششششششک شدم سر جااااااام

بااااااااورم نمییییییییشد 

زن دوم همسن مادر زن اول 

ظاهرش با زن اول از زمین تا آسمان هفتتتتم...

همکارم که کلا فکر کرد مادر و پسر هستن

عمدتا دنبال یکی مث ننشون میگردن 

خراب😂

تنوع طلبی 

عمده دلیلش همینه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بیشتر ببینید
بابا توی همین سایت زیادنفقط روشون نمیشه بگنحتی پا رو فراتر میزارن و رابطه ج هم دارن

چرا یکیش گفت تاپیکش بود خیلیم وقیح بود میگفت زنه میدونه ما عاشق همیم باید بکشه کنار

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بیشتر ببینید
چرا یکیش گفت تاپیکش بود خیلیم وقیح بود میگفت زنه میدونه ما عاشق همیم باید بکشه کنار

خدا لعنتشون کنه

میبنی ک تا ی چیزی میشه همه میگن بکش کنار

طلاقت بگیر

هیچکی نمیگه بزن دهن طرف رو سرویس کن

آبروش رو ببر

فقط و فقط رابطه ج ن س ی .

متاسفانه خانوما به اندازه کافی به این نیاز همسرشون ارزش نمیدن.

در مرد هم به مرور زمان حسرت بوجود میاد چون این قضیه خیلی بخش بزرگی از زندگیشونه میرن خیانت میکنن .

به قول مامان بزرگم زنی که کمر مردشو خالی شکمش رو پر نگه داره خیانت نمیبینه 

خدا لعنتشون کنهمیبنی ک تا ی چیزی میشه همه میگن بکش کنارطلاقت بگیرهیچکی نمیگه بزن دهن طرف رو سرویس کن ...

دقیقا تازه همه یقه زنه میگیرن ک تو مشکل داشتی ال بل

بیشتر ببینید