2777
2789
عنوان

توروخدا بچم تب داره

207 بازدید | 34 پست

ما تو شهرستانیم امروز میخواییم برگردیم خونمون .بچم تب داره تا برسیم خونه ۷ ساعت راهه به نظرتون امروز بریم یا منتظر باشیم تبش برطرف بشه فردا بریم؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نزدیک صبح شیاف گذاشتم‌ ولی انگار نه انگار😥

پس ببرش دکتر همین الان

و اینکه فردا بزن به جاده

بزار بهتر بشه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞  شیخ و من هر دو طلبکار بهشتیم ولی.....من به تو،او به نماز خودش ایمان دارد

خدای نکرده تو جاده بر اثر تب تشنج کنه میخوای کجا بری؟

به شوهرم آخه چی بگم.میگه ببریم دکتر آمپول بزنه راه‌بیوفتیم. منم که دیشب نخوابیدم اصلا نمیتونم کمک رانندش باشم

۹ سالشه.تب سنجمون‌خرابه ولی داغه

خب الان با پیشوتی خودت تبش رو بسنج نه با دست

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞  شیخ و من هر دو طلبکار بهشتیم ولی.....من به تو،او به نماز خودش ایمان دارد

احتیاط کنید بهتره ، اگر دسترسی به دکترهست ببرید دکتر حتما ، احتمالا نیاز به انتی بیوتیک داره  

کنترل کنید تب رو و بعد راه بیفتید 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

اول ببرش دکتر بعد تصمیم میگیری امروز حرکت کنی یا فردا 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید