2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگید چیکار کنم بهش بگم ینی

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 41 پست
دقیقا خیلی وقتا اینجور چیزا برام پیش اومده ولی پسش دادم اینم پسش میدم ولی میخوام به داداشم بگم فروشن ...

به داداشت چرا باید دروغ بگی؟ مگه خودت اختیار نداری؟ مشخصا درخواست برادرت نامعقول و خودخواهانه بوده. صاحب چرخ حیاطی وقتی متوجه این اشتباه شه و شما پس نداده باشین، می‌تونه ازتون شکایت کنه و طرف حسابش هم شمایی نه برادرت

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به داداشت چرا باید دروغ بگی؟ مگه خودت اختیار نداری؟ مشخصا درخواست برادرت نامعقول و خودخواهانه بوده. ...

چه شکایتی بابا میگم از اون آدما نیستم که مال حروم بخورم حتی وقتی داداشم گفت پسش نده تو ذهنم به این فکر میکردم چیکار کنم پسش بدم در این حد بعدم الان میخوام بگم فروشنده خودش متوجه شده که اصلا همچنین چیزی بنظرم دروغ حساب نمیشه

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
شاید گفت بده بهاره یعنی من😅😅😅

مگه چند تومن بوده 😂🤦🏻‍♀️مینی چرخ خیاطی خریدم ۲ تومن کاربرا فک میکنن ۲۰ تا ۳۰ میلیونه ک بخواد شکایت کنه من حتی اگه فوقش یچیزی ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومن هم بود پسش میدادم و میگفتم بهش چون میفمم عذاب وجدان ولم نمیکنه😂🤦🏻‍♀️ 

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
اسی بده من تو مسابقه برنده شدم اشتباهی اومده اونجا

آدرستو بفرس😂😂

اینجوری خوبه بهش گفتم؟

سلام وقت بخیر
من یک چرخ خیاطی سفارش داده بودم، اما دو تا به دستم رسیده. احتمالاً اشتباهی پیش اومده، گفتم اطلاع بدم که آدرس رو بفرستید و براتون ارسال کنم تا  مشکلی براتون پیش نیاد. البته فکر می‌کنم به پاس صداقتم، یه اشانتیون کوچیک از سمت شما خوشحال‌کننده باشه🙃😅🤍