سارا۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 115 عنوان موتورای بدون گواهینامه یا همون پاکشتی بخرم یا نه یوقت نگیرنم 139 بازدید | 13 پست نمیگیرنم؟ازین موتور پاکشتی هایا همون ۵۰ سی سی ها که نیاز به گواهینامه ندارهتجربه ای داشتین از خرید این موتورا؟ 1404/01/11 | 05:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 4682 میگن گواهینامه موتور خانما تازه تصویب شده برو گواهینامه بگیریه روزه هم میدن البته ۴۰ روز طول میکشه تا نسخه فیزیکی کارت گواهینامه رو بگیری میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷
baharebaraniii عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 5624 میگن گواهینامه موتور خانما تازه تصویب شده برو گواهینامه بگیر واقعا گواهینامه موتور میدن ب زنا؟ اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 4682 واقعا گواهینامه موتور میدن ب زنا؟ آره میگن تصویب شده از اموزشگاه موتور سواری بپرس میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷
_marnie_ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 13218 میگن گواهینامه موتور خانما تازه تصویب شده برو گواهینامه بگیریه روزه هم میدن البته ۴۰ روز طول میکشه ت ... چه جالبیعنی ممنوعیت موتورسواری زنا برداشته شده؟ رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 4682 چه جالبیعنی ممنوعیت موتورسواری زنا برداشته شده؟ آره فکر کنم میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷
taranumebahari عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 15371 میگن گواهینامه موتور خانما تازه تصویب شده برو گواهینامه بگیریه روزه هم میدن البته ۴۰ روز طول میکشه ت ... جدی میگید من رفتم گواهینامه بگیرم پارسال بود گفتن همچین خبری نیست روزهای دیگری خواهد رسیدچیزهای بهتری خواهد آمدصداهای دیگری شنیده خواهد شدتو هم خواهی خندید!خواهی خندید،تو هم،خواهی خندید.میدانم.
taranumebahari عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 15371 دوست عزیز مسئول آموزشگاه بهمگفت چیزی به اسم موتور بی گواهینامه نیست اینام غیر قانونی اگه افسری بگیرت باید بری دادگاه جریمه م ممکنه بشی روزهای دیگری خواهد رسیدچیزهای بهتری خواهد آمدصداهای دیگری شنیده خواهد شدتو هم خواهی خندید!خواهی خندید،تو هم،خواهی خندید.میدانم.
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 4682 جدی میگید من رفتم گواهینامه بگیرم پارسال بود گفتن همچین خبری نیست من خبر جدیدش رو تازه شنیدم فک کنم یکی دو هفته پیش بود که ممنوعیت برداشته شد میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 5475 خیلی از خانمها موتور سوار میشن تو خیابون شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
taranumebahari عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 15371 من خبر جدیدش رو تازه شنیدم فک کنم یکی دو هفته پیش بود که ممنوعیت برداشته شد خدا از دهنت بشنوه باز من میرم میپرسم روزهای دیگری خواهد رسیدچیزهای بهتری خواهد آمدصداهای دیگری شنیده خواهد شدتو هم خواهی خندید!خواهی خندید،تو هم،خواهی خندید.میدانم.
صدای_باد عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 9370 چه جالبیعنی ممنوعیت موتورسواری زنا برداشته شده؟ من نمی دونم برداشته شده یا نه ولی اینجا اکثرا خانما موتور دارن وکسی کاریشون نداره..ما کنار مدرسه هستیم مامانا با موتور میان دنبال بچه هاشون