2777
2789
عنوان

کارم درست بود

110 بازدید | 7 پست

بچه ها دوستم اومد پیشم چندماه پیش میگفت شوهرم همش مادرش می‌بره دکتر و بهش میرسه گوشت می‌خره تصفش و می‌بره میده مامانش یا همش به مامانش توجه می‌کنه من گفتم تو با دعوا کش مکش فقط خودت خراب می‌کنی اون از این کارش دست برنمیداره بهتره خودت مادرش ببری دکتر و گوشه کنار برای خودت پس انداز کنی و روز هایی که مادرش می‌بری بیشتر خرج کن گفت چه خبره بگو مادرو برده بودم دکتر دیگه نبرده بودم سرکار که پول دربیاریم یا گوشت میاره خودت سریع گوشتای قبلی تو یخچال و ببر تازه هار برای خودت نگه داریا بزار فکر کنه خودشیرینی ولی بفهمه دخل و خرجش یکی نیست یکم کوتاه میاد بعد به بقیه خواهر برادر ها هم میگه کمک کنن تو خودت اصلا کوچیک نکن دیروز اومد پیشم میگفت خیلی شوهرش بهتر شده و دوستم برای خودش پول کش رفته جمع کرده توی همین راهی که مادرشوهرش می‌بره میاره یکم عذاب وجدان گرفتم 🥲🤣

چرا دخالت کردی اگه کارش گناه باشه توام شریکی

آره 

پرسیدم از یک شیخی گفت دزدی از شوهر تا وقتی برای خانواده خودت نباشه ایرادی نداره مثلاً گفت اگر با پول شوهرش بدون اطلاع شوهرش هزار تومان برای خانوادش خرج کنه اون پول حرومه ولی اگر برای تامین آینده اون زندگی دست به چنین کاری بزنه حلاله 

به دوستم گفتم گفت به قرآن فقط جمع میکنم برای بچم آینده باز بتونم برای خرج و مخارج کمک بچم کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دمت گرم چه سیاستی داری😂😂حالا زندگی خودت تو چه وضعیتیه؟؟؟

یه زندگی پر از عشق دارم گلم ❤️ همسرم و من شدیداً عاشق همیم و در کنار خانواده همسرم زندگی میکنم و اوناهم من و خیلی دوست دارن تا جایی که دیروز  رفته بودن روستا و زنگ زدن به من تک به تک گفتن باید بیای منم گفتم نمیتونم حالم یکم خوش نیست شوهرم می‌ره سر کار مادر شوهرم برگشت از روستا اومد پیشم گفت حالت چرا بده بعد پدر شوهرم زنگ زد گفت برین دکتر با دارو هات پاشو بیا به شوهرتم کار نداریم اصلا نیارش 🤣🤣🤣

یه زندگی پر از عشق دارم گلم ❤️ همسرم و من شدیداً عاشق همیم و در کنار خانواده همسرم زندگی میکنم و اون ...

الهی همیشه خوشبخت باشی و عاشق🌹❤️

معلومه اونقدر مهربون و دوست داشتنی هستی که اينجوری دوست دارن

دمت گرم چه سیاستی داری😂😂حالا زندگی خودت تو چه وضعیتیه؟؟؟

من الان هزار نفر بگن زنت یا عروست بده این خانواده شوهرم میگن نه خیلی هم خوبه 

من خیلی ریلکس جواب میدم با تیکه اولش یه عزیزم می‌بندم به تیکم آخرش سه لبخند کششش دار 

مثلاً یه روز برای شوهرم لقمه گرفتم برادر شوهرم به زنش گفت بیا برا منم بگیر جاریم گفت از این خود شیرینی ها بدم میاد قبلش هم هممون میدونستیم برادر شوهرم مچش موقع خیانت گرفته 

گفتم  عزیزم اگر دوست پسرم بود که صحنه عاشقانه و رمان میشد حالا چون شوهرمه صحنه چندش آور و تخیلیه برادر شوهرم یه قشقرقی برا زنش راه انداخت جاریم تا بهم گفت آشوب پدر شوهرم گفت گمشو برو بیرون بی ادب خجالت نمی‌کشی همچین حرفی به دخترم میزنی گفتم بابا جان شما حرص نخور چیزی نگفت که عصبی فعلاایشالله آروم میشه به رفتارش فکر می‌کنه ولی تو دلم یه چیزا دیگه بود 

الهی همیشه خوشبخت باشی و عاشق🌹❤️معلومه اونقدر مهربون و دوست داشتنی هستی که اينجوری دوست دارن

قربونت عزیزم مرسی گلم نظر لطفته 

ایشالله همه طعم خوشبختی رو بچشن 🥰❤️