2777
2789

شب قببل عید بود خب من باردارم و نمیتونستم کارای خونمو انجام بدم و کسیم نداشتم اینجا کمکم کنه ی مدت به همسرم میگفتم کمکی بگیر میگفت نه کاری نداره و خودم هستمو اینا 

من عید خانوادم میخواستن بیان خونم و خونمم مثل بمب ترکیده بود هی چند روزی بود هی میگفتم میگفت امرپز میام همرو میریزیم خلاصه هی امرپز فردا شد تا اینکه رسید به شب عید جوری که فرداش پدر مادرم میومدن و خونم همچنان تکون نخورده بود بعد من شبشم درد داشتم و به شوهرم که میگفتم هی میگفت خستمو اینا همش میگفت ی ساعت دیگه (از سرکار امده بود) 

رسید ۱۲ شب و همچنان هیچکار نکرده بودیم یکم با لحن تندتر گفتم خب دیگه کی میخواییم شروع کنیم یهو گفت که موقعی که حالم بده به من چیزی نگو خودم تمیز میکنم تو چکار داری منم داغ کردم هرچی دهنم اومد که گفتم البته اینم بگم قبلش با مادرشم بحثشون شده بود بعد خودم ی خورده با همون حالم اینور اونورو جمع کردم و همینجور حرف میگفتم یهویی از روی ناراحتی شدید و اینکه دردم بیشتر شده بود و اینکه میدید دارم تمیز میکنم و هیچ واکنشی بهم نشون نداد جواب تیکه هامم نمیدادبهش گفتم بی غیرتی تو😔

دیگه هم ول کردم خونم به معنای واقعی مثل اشغال دونی بود خودم خیلییی شرمنده شدم اخه شوهر من خیلییی مرد غیرتمند و با غروری هستش و همه روش حساب میکنن صبحم که بیدار شدم خونمون دسته گل بود همرو تمیز کرده بودحالا از اون روزا باهم میخنده و صحبت میکنه اصلا به روی خودش نمیاره ولی میدونم که این حرف مثل مرگش بوده چهرش قشنگ حس میشه که چقدر له شده و خیلی کم حرف شده و همش تو خودشه من ازش معذرت خواهی کردم اما خودمو نمیتونم ببخشم چکار کنم از دلش در بیاد ازاوجدانم گرفته همش خودم لعنت میکنم به خاطر اون شب 😔😔💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خیلی خوب رفتار کرده شما هم یکم صبور می بودید جمع می کرد مطمئنا

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

انقدر خودتو عذاب نده عزیزم

راحت بشین کنارش باهاش حرف بزن،بهش بگو که از نظر تو غیرتمند هست و با غروره.و از روی عصبانیت همچین حرفی زدی.

عذر خواهی هم کن.همین

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی خوب رفتار کرده شما هم یکم صبور می بودید جمع می کرد مطمئنا

اره همین منو شرمنده کرده 

از اون روزم ی بارم به روم نیاورده ولی میدونم تو دلش چه اتفاقی افتاده این حرف فک میکنم خیلییی باعث بی حس شدنش شده برای انجام خیلی کارا😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

انقدر خودتو عذاب نده عزیزمراحت بشین کنارش باهاش حرف بزن،بهش بگو که از نظر تو غیرتمند هست و با غروره. ...

همین کارو کردم و بهش پیامم دادم 

اون میگه اشکالی نداره ولی خب چون میشناسمش میدونم خیلی دلش شکسته دوست دارم بمیرم😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

دیگ بی تقصیر هم نبودن توی عصبانی شدن شما من اگ بودم اصلا طاقت نمیاوردم تا یک شب قبل عید اینقدر روت ف ...

خب اخه چون مردی نیست اینطور حرفارو زود هضم کنه و خیلی حساسه رو کلمه به کلمه حرفام و حس میکنم الان توجهش کمتر شده 

کمتر ذوق میکنه و،...😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

من ۱۴سال ازدواج کردم اصلا کمک نمیده

وای خدا اینارو مبینم بیشتر از خودم خجالت میکشم 

تو بارداریم فقد همسرم کمک حالمه اولای بارداریم طفلک غذاهم درست میکرد اخه ی بچه از دست دادیم و این بعد چندسال شد که بشه خیلی هوامو داره و اینکه مبینه کسیم هم زنگ نمیزنه حالمو بپرسه😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خدایی خیلی بی‌رحم هستید.

خوب همسرانی نصیبتون شده...

قدر بدونید...

عیب نداره درست میشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید
همین کارو کردم و بهش پیامم دادم اون میگه اشکالی نداره ولی خب چون میشناسمش میدونم خیلی دلش شکسته دوست ...

اشتباه میکنی گلم

بین زن و شوهر پیش میاد.انقدر حساس نشو

بهش محبت کن ،خوشحالش کن،از دلش در میاد😘😘😘

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خب اخه چون مردی نیست اینطور حرفارو زود هضم کنه و خیلی حساسه رو کلمه به کلمه حرفام و حس میکنم الان تو ...

ب نظرم زیادی داری لوسش میکنی 

مرد نباید اینقد سست باشه با یه کلمه بهم بریزه اونم اینجوری ک شما میگی 

بحث بین همه زنوشوهرا هست قرار نیس ب کلمه ب کلمه فکر کنیم ک 

وای خدا اینارو مبینم بیشتر از خودم خجالت میکشم تو بارداریم فقد همسرم کمک حالمه اولای بارداریم طفلک غ ...

فردا شاید زنگ بزنم ی تمیزکار بیاد خونه تکونی کردم ها

منتها رفتم سفر و اومدم باز نیازه دیگ جونم نمیکشه شایدم فردا کسی نیاد از اونورم ۱۲ ام شوهدم میرسه دبگ نمیزاره کسی بگم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

کاریه که شده

حالا باید کم کم بهش اقتدار بدی

احترام بزاری بدرقه اش کنی پیشواز بری اصلا بدشو نگی از هرکار خوبش تشکر کنی. از گذشته های بد اصلا چیزی نگو 

گاهی وقتی سرکار پیام بده خدارو شکرمیکنم سایه ی مردی مثل تو بالا سرمه که زحمت میکشه و نون حلال میاره سر سفره 

یا بگو این میوه که خریدی خیلی چسبید

یا این همونی بود که میخواستم 

کلا اقتدار دادن به مرد کلی انرژی میده