2777
2789
عنوان

دختر خالم وسایلامو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 54 پست
خب میگفت به درک مهم نیس، مگه میخواس چی بشه؟ بخدا اینطور رو دربایستی کنی تو چیزای جدی تر زندگیت نابود ...

دقیقا مامانمم باهام بحث کرد

گفت اینی ک چشش دنبال دو قلم ارایشی توئه مطمئن باش فردا تو زندگیت دنبال چیزای دیگم میگرده

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بسم الله، اصلا نمیخوام شماتت کنم ها ولی چقدر عجیبه همیشه همینطوره؟

بخدا اره 

خودشم ریزه میزس هر جا میرن فک میکنن بچس

ی سری برده بودنش دکتر 

گفته بوده زیر ۱۵ ویزیت نمیکنم دختر شما ک زیر ۱۰ ساله😐

بخدا قسم

در حالی ک همسن منه و فقط سه ماه ازم کوچیک تره

دقیقا مامانمم باهام بحث کردگفت اینی ک چشش دنبال دو قلم ارایشی توئه مطمئن باش فردا تو زندگیت دنبال چی ...

ببین حالا قضاوتش نمیکنم ها ولی از اون طرف هم مامانت راست میگه، نه تنها ایشون بلکه خیلی های دیگه... نباید در حدی که در توانت نیست براشون محبت خرج کنی اون وقت خیلی خسته میشی تو زندگی و داغون.

🌶🔥

ببین حالا قضاوتش نمیکنم ها ولی از اون طرف هم مامانت راست میگه، نه تنها ایشون بلکه خیلی های دیگه... ن ...

بخدا امشب بازی میکردیم

بازی چهار نفره بود

دیدم هنش من تو بازیم دختر داییم نیس

ب دختر داییم گفتم من پا میشم تو بیا جای من بازی کن

دیدم نامزدم تنهاس دو دقیقه پیشش نشستم 

دیدم بازیو خراب کرده اومده بیرون میگه ول کن اینو بیا بریم تو حیاط

در حالی ک من اصلا فرصت نکرده بودم باهاش حرف بزنم

بخدا امشب بازی میکردیمبازی چهار نفره بوددیدم هنش من تو بازیم دختر داییم نیسب دختر داییم گفتم من پا م ...

دختر خالت باهات صمیمی هس و انگار فکر میکنه تو هنوز باید مثل دوران مجردیت باشی و خب طبیعیه سن و سالی نداره بچه اس... با خودت مقایسه اش نکن.

تو هم رو رفتار هاش و اینا زیاد حساس نشو اهمیت نده.

🌶🔥

دختر خالت باهات صمیمی هس و انگار فکر میکنه تو هنوز باید مثل دوران مجردیت باشی و خب طبیعیه سن و سالی ...

من اون موقع هم با این دختر خالم صمیمی نبودم این همیشه ی گوشه افسرده میشینه و سرشو میکنه تو گوشی

ولی با خواهرش خیلی صمیمی بودم

چجوری بگم نمیدم؟کرمو برداشته داره میره بگم بزارش سر جاش؟

آره بگو فردا لازمش دارم میخوام برم جایی 

اگه خیلی نیازته دوتا فشار براش، تو کیسه فریزر بریز بده

ریمل هم که شخصیه!!! بگو چشام حساسه 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید