2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

رقصم بد نیست بعد تعطیلات میریم باغ تالار ببینیم کار های قلبم برداری ببینم و.. فعلا کار خاصی نکردیم چون تاریخ عقد تازه پدرم مشخص کرده چند روزه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران🧚💫

بزن بکوب ندارید ؟ من رقص چاقو بلد نیستم چکار کنم 😭وزنم هم کمه ۵۴ 😭

مگه عروس ، رقص چاقو می‌ره ؟

از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔

رقصم بد نیست بعد تعطیلات میریم باغ تالار ببینیم کار های قلبم برداری ببینم و.. فعلا کار خاصی نکردیم چ ...

قد ووزنت چنده من لاغرم میترسم. لباس بهم میاد تمرین هم می‌کنی برای رقص تا ی ماه دیگه بنظرت میتونم رقص چاقو یاد بگیرم

اره بعضی جاها

خب وقتی بلد نیستی و استرس داری مگه مجبوری ؟ 

بده یکی از اقوام یا دوستات برقصه 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔

قد ووزنت چنده من لاغرم میترسم. لباس بهم میاد تمرین هم می‌کنی برای رقص تا ی ماه دیگه بنظرت میتونم رقص ...

قدم 170 وزنم 54 زیاد پر نیستم لاغرم کلا از بچگی زیاد میرقصیدم  اره جلو آینه تمرین کنی تا ماه دیگه قشنگ فول فول میشی 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران🧚💫