2777
2789
نه من اصلا نمیدونستم اومدن ولی خب اقای مصیبی تاسیسات و اقای نادرسپاهی رو میشناسم . کامل میدونم هیو د ...

اون رییس بیمارستانه مشخص بود ادمی نبود ک بخواد سرکار بزاره یا وقتشو الکی بزاره و دروغ بگه خودشم متعجب بود 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی راجب محل سوگواری بیمارستان حرف زد کامل متعحب شدم . توی کرمانشاه تنها بیمارستانی که محل سوگواری داره همین بیمارستانه 

و این اقا در جزیان بود که روبروی سرد خونه میشه 

بعد از اون شیب بالا که میری یه مهمانسرا هست برای همراه های،بیمار 

بالاترش سردخونس و محل سوگواری

از محل تردد مردم دوره

اکثر کسایی که کما را تجربه کردن چیزهایی دیدن پسر عمه من حدودا یک هفته یا کمتر تو کما بود ضربه مغزی ش ...

بعضی هاشون یادشون نمی‌مونه اما تو ناخوداگاهشون ثبته که به سمت کارهای خوب برن 

بعضی هاشون تمایلی ندارن که تعریف کنند 

اما بعضی هاشون ترجیح میدن که تعریف کنند 

باید قدر بدونند از فرصت دوباره که خدا بهشون بخشیده 

جالبه اونایی که برمیگردن و زیبای های اونطرف و میبینن این دنیا براشون پوچ و بی ارزش میشه تقریبا و تو خودشون هستند 

من خیلی به این برنامه باور دارم.و خوشحالم که دیدم و شناختم این برنامه رو.من خودم شخصا بیشتر از قبل مراقب رفتارم هستم.همین که یه سری از بیننده ها ادم های درست تری بشن خودش تاثبر زیادی داره.چیز بدی هم نمیگه.میگه ظلم نکنیم.حق خوری نکنیم.با دوستان و خانواده و اطراقیان درست رفتار کنیم و...

همه در جهت بهتر شدن رفتار انسان هاست.چیز بدی اموزش نمیده که کسی هم بخواد جبهه گیری کنه..

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
من خیلی به این برنامه باور دارم.و خوشحالم که دیدم و شناختم این برنامه رو.من خودم شخصا بیشتر از قبل م ...

خوش به حالت که قبول داری 

من اصلا قبول نداشتم 

همیشه میگفتم چرا بین این همه اشنای ما کسی نرفت که برگرده 

چرا فقط برای مردمه 

همش برنامه ریزی شدس 

ولی واقعا امروز از حرفای این اقا شگفت زده شدم . از ترس و هیجان خوابم نمیبره

خوش به حالت که قبول داری من اصلا قبول نداشتم همیشه میگفتم چرا بین این همه اشنای ما کسی نرفت که برگرد ...

ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه ست

شما الان شگفت زده و متعجب شدی،یعنی به سمت این برمامه کشیده شدی و داری بهش ایمان میاری،بعد از ایمان اوردن ناخوداگاه تغییر رفتار اتفاق میفته و ادم سعی میکنه انسان بهتری بشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
ببخشید چون از وسطش دیدم میپرسم یعنی جسمش تهران بود روحش اونجا ؟ خب چرا اونجا ؟ نگفت ؟

ببین عزیزم

البته این نظر شخصی منه

شاید تجربه گر این سفر راه دور براش قابل باور نبوده

کلا انگار برای هر فردی اتفاقی میافته که ضعفهای اعتقادیشهم بر طرف بشه

چرا می‌دونم شما نمیدونی برای یه برنامه یک ساعتی تو تلویزیون چقدر هزینه میشه الان دو قسمت از این تجرب ...

وا پس یعنی سریال ها هم حق الناس هستن؟ لابد همون اول باید بگن تهش چی میشه !!!

عزیزم شما خودت انتخاب کردی برنامه رو ببینی حق الناس چی؟!! 

خداجونم شکرت😍
آره عزیزم دقیق نمیتونم بگم میترسم شناسایی بشم اما تجربه گر سال ۴۰۱ بود اتفاقا اونم یکی از جالبترین ه ...

تو خصوصی میشه اسمشو بگین لطفا

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅