2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقدر باعرضه ای تو .من یه پخمه ی به تمام معنام

چرا فکر میکنی اونا که ۵ تا دوست پسر داشتن با عرضه ان ولی خودت که نداشتی پخمه ای ؟؟؟؟

ایا دوست پسر داشتن و توسط ۵ نفر دست به دست شدن اونم تو سن ۲۰ سالگی شان و شگونه ؟؟؟؟

دوست پسر چیه واقعا، چرا آدم باید احساساتشو نجابتشو به خاطر یه پسر که معلوم نیست چه آدمیه و چه فکرایی واسه طرف داره به خطر بندازه،پسری که واقعا دوستت داره ازت خواستگاری میکنه.دوستی اینطوری فقط به سود خودشه، درنهایت کسی که بیشترین آسیب رو توی رابطه اینطوری میبینه دختره

دختری که میمونه با یه کوه احساسات از دست رفته و پسری که براش هیچی مهم نیست

چرا فکر میکنی اونا که ۵ تا دوست پسر داشتن با عرضه ان ولی خودت که نداشتی پخمه ای ؟؟؟؟ایا دوست پسر داش ...

منم مثه تو فک می کردم ولی الان موندم با چند تا خواستگار سنتی مهذهر کاری میکنم دلم نمیاد بهشون بله بگم

لطفا جای خدا نباشید. 
خانواده ات هم در جریان دوستیات بودن؟

آره ، من آدم بی ادبی نبودم ، دوستی قلیون و کافه و خیابون گردی و این مدلی ها نه، با پسر سالم و خانواده دار به قصد ازدواج میرفتم تو رابطه هم خانواده من میدونست هم طرف مقابل یه مدت ارتباط بود که ببینیم خوبن یا نه