2777
2789
عنوان

اگه خانمی به همسرش بگه مهریه مو نمیخام فقط بزار برم

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 65 پست
عزیزم مگه شهر هرته که بگیره و بره خب دادگاه تا دلیل نداشته باشی که حکم طلاق نمیده

می‌تونه بگه مهریمو می‌بخشم و طلاق توافقی بگیرن البته اگه شوهرش تمام کمال مهریزو بخواد بده و طلاق نده خانم تا واقعا دلیل موجهی نیارع نمیتونه دیگه کاری بکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میخواد هرچ زودتر از شر آقا خلاص بشه

دیگ تابلوئه میپرسی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

خودم زندگی کردن برام جهنم بود طلاقم نمیداد مهریه گذاشتم اجرا سری آمد توافقی درخواست طلاق داد هیچی نخواستم تمام هزینه خودم دادم هدفم بود آزدبشم زندانی بودم دلم خون بود شب روز نداشتم ازبس بعث دعوا داشت آدم عصبی عوضی لاشی بود خدارشکر 20روزپیش تمام شد دارم لذت میبرم

خب میگم فازش چیه ک از حقش میخاد بگذره؟حداقل بگیره و بره

چون مردا از مهریه دادن میترسن و طلاق را طول میدن زن هم جونش به لب رسیده میخواد از دستش راحت بشه و ریختشا نبینه دیگه میگم‌مهرم‌حلال جونم آزاد