ببخشید من از این لفظ دهاتی استفاده میکنم اصلا نمیخوام توهین کنم فقط نمیدونستم چه لفظی باید به کار ببرم برای کسانی که در دهات و شهرستان بزرگ شدن بعد امدن تو شهر اصلا قصد توهین ندارم. منو یک اقایی میخوایم تا سال دیگه ازدواج کنیم اما من و مادر پدرم تهرانی هستیم اما اونا اراکی هستن. میخواستم بدونم مشکلی پیش میاد؟ من پدر مادرم از هم جدا شدن و با کل فامیلامون قطع ارتباطیم و من هیچکسو ندارم جز مامانم و خالم و شوهرش. اما ایشون با فامیلاشون به شدت رفتو آمد دارن و هرسال چند روز میرن دهاتشون میمونن و تو تهران هم کلی هرشب رفتو آمد خانوادگی دارن. من هم ازین جریان ناراحت نیستم و دوست دارم همچین زندگی ای که شلوغه و دهاتو چون من از بچگی تنها بودم و با هیشکی در ارتباط نبودیم. ولی میترسم بعده ها پشیمون شم.
ببین آدمهایی که جاهای خاص بزرگ میشن یک سری رسومات و فرهنگهای خاص خودشونو دارن که تهرانیا ندارن ازشون بپرس ببین فرهنگ خاصی ندارن احیاناً پس فردا سوپرایز نشید به خاطر مراسما یا چیزای دیگه
کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه
الان زیاد فرقی ندارن دهات و شهر مگه دهات دور افتاده باشه
بعدم خوبه دیگه کلی فامیل جدید و شادی و دورهمی و..
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خدا به داد اون پسر برسه به نظرم جالب نیسا بیشتر فکر کن
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده